iPhone-4 kampanyalı alıcam.Yorum lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
iPhone-4 kampanyalı alıcam.Yorum lütfen..
S.a arkadaşlar.

bu kampanyadan 1.ci paketi alıcam inş 99tl lik.18 ay. toplam 1.800 tl ediyor.ayrıca bedava msj alırım her yöne.eder 107tl fln.sizce iyi fiyat mı ? ama ön ödemede war 250 tl :S aklım karıştı.sizce böylemi alıyım yoksa garantisiz kaçak mı alıyım ?

Yada ;

ordaki 2. paketi alıcam 149tl lik.ön ödeme yapmadan.bu daha mantıklı gibime geliyor.yorumlarınız bekliyorum Türkiyenin en büyük Cep forum sitesi :)

61semih

61semih

Üye
garantisiz alma kardeşim.arıza durumunda yedek parcaları cok pahalı oluyor.bana kalırsa kontratlı alma adamlar senden benden daha ıyı hesaplıyorlar her halukarda onlar karlı cıkıyor.uzun vadede cabuk modası gecen bır cıhaza yatırım yapma.git normal kontratsız taksitli al illede i4 alacaksan,başka model dusunursende yardımcı oluruz

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
i4 hoş ama galaxy lerden cok memnunlar.çünkü aynı pc gibi diyolar.iphonedan daha iyiymiş.kullanışı filan aynı pek fark görmedim.dokunmatiği filan ama apple diyince insan düşünmeden evet diyor.ablam nokia e7 aldı nokiadan bıktım artık ondan dolayı.

61semih

61semih

Üye
galaxy s ıle degılde galaxy s2 ıle karsılastırılabılır .gs2 nın ustun oldugu bırcok yonu var ama iphone de hava atma , bir toplumda ayrıcalıklı ,zengın ,okadar parayı bır telefona verebılırım ımajından dolayı hıcbır telefonda bu denlı olmayan bu ustunlugu var işte..

anemik

anemik

Üye
    Konu Sahibi
haklısın.yemin ediyorum ilk cıktıgında millete kötülüyodum nokia alın diyodum.e72 aldırdıgım kişiler oldu.sonra ne bilim 2 gün ark tan alıp kullandım.bi baktım baya hoş.uygulamaları , kullanış tarzı , msj ları vs.. gerçi bunları samsung ta yapmaya başladı store yapmış onlarda ama yinede iphone geçiyor bi şekilde.nefis istiyor :) taksitle fln işte bakıcaz.ayrıca nokia W7 sanırsam, windows 7 li üretiyormuş.sanırsam 2012 ye kadar gelir.bekleyip paramı toplayıp peşin alırım hem ucuz hemde nokiadan şaşmam mı diyim acaba.htc lerdeki windows sanırsam onlar cok hoş mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt