iPhone 4 JailBreak ve Unlock Çıktı Ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izmiremo

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4 JailBreak ve Unlock Çıktı Ama...
sitesinde iPhone 4G için JailBreak ve Unlock kiti satışa sunuluyor ama ne derece doğru bilmiyorum. Bilgisi olan var mı?

Unlock iPhone from 1.1.1 to 4.1(baseband 05.14.02, 05.13.04, 1.59.00 and 02.10.04 included)
Jailbreak any iPhone 2G, 3G, 3GS (3.1.3 included) and 4G (iOS 4.1 included)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
fake kardeşim inanma bunlara.birkaç güne çıkar unlock.bende 1 ayı geçkin bekliyorum sabır az kaldı.genelde jailbreak çıkınca unlock da çıkar.

konyaaltitel

Üye
ürünü satın alıp deniyeceğim bakalım ne derece doğru..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
aldın mı kardes??

izmiremo

Üye
    Konu Sahibi
Bu dosyalar ne derece doğrudur tabi bu konunun uzmanları daha iyi bilir. Umarım bu konuyu iyi bilenler bu linkler değişmeden indirirler.
Bu fake adresler hep kafa karıştırıyor. Şimdi de başka bir site $124.99 karşılığında bunu yapıldığını söylüyor ve sitede canlı chatte mevcut.
Aramızda hackerlar varsa bu linke göz atabilirler... İngilizcesi iyi olanlar canlı chatten konuşabilirler mi?

konyaaltitel

Üye
bak bu site güvenilir gibi geldi bana ama o parayı vermem..

izmiremo

Üye
    Konu Sahibi
Sitede anaşılan IMEI numarasına göre bir kilit açılımı görünüyor. Yani önceki gibi dosyaları indir hepsi için kullan yok, sadece tek iPhone için uygulanıyor. Sistem güvenilirse ve sonsuz unlock açmak mümkün olucaksa ben almaya razıyım. Ama bilmiyorum arkadaşlar, dediğim gibi siteyi ve canlı chatteki operatörlerle konuşabilir misiniz? Hangi cihazlara ve hangi Firmware'lara gerçekten unlock işlemi güvenli yapılabiliyor mu? Ben bu parayı neden veririm? Çünkü hata payını yok etmek için ola ki bi güncellemeyi yanlışlıkla yaptım mı gördüm........ Anladınız siz onu ne olduğunu.... Ben aylarca perişan olamıcam. Lütfen bu konuyu uzmanlar araştırabilir mi????

iPhone 4 ios 4.1 Firmware 02.10.04 A&T Sim Kilitli

konyaaltitel

Üye
ingilizce bilsen konuşsan bile adamlar yapıyoruz dicek ler ki adamlar yüzyüze konuşmaktan kaçmıyorlar buda ne kadar gerçekçi olduğunu ortaya koyar. doğru gibi..

--------------- Ekleme ---------------

bide ben jb yaptım sorun çıkmadı unlock yaptım sorunsuz ama şebeke gelmedi getiremedim sürekli şebeke arıyor diyor ama şebekeyi bulamıyor..

izmiremo

Üye
    Konu Sahibi
Tarzanca yaptığım görüşme neticesinde sadece iphone 1.1.1 versiyonlarını Unlock yaptıklarını söylediler! Ya arkadaşlar şöyle akışkan ingilizcesi olan hiç mi bir vatan evladı yok! Şu Apple ile iletişime geçsin bir zahmet, varsa parasını ödeyelim kurtulalım. Unlock Servis komutuyla kalkıyor ama para isteyecekler... Avrupa'da satılan kilitli iPhone cihazları, operatörler ücretsiz olarak kaldırıyor sim kilitlerini. Sadec Amerika A&T kartlarını ücretsiz kaldırmıyormuş. Öyle duydum. Varsa bir yöntemi Apple ile ödeyelim neyse kaldıralım ben aylarca bekleyemem, bir daha yanlışlıkla da olsa düşihtimal de ola beeen güncelleme yapma olasılığını sıfıra indirme istiyorum. Neyse parası vercem yaaa. Apple telefon numarası: +18006927753

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt