Iphone 4 02.10.04 4.1 unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 02.10.04 4.1 unlock
İPHONE 4 02.10.04 4.1 UNLOCK çıktımı arkadaşlar bilgisi olan varmı ?

alpto

Üye
kimse cevap yazmiyor nedense:s

necm66

necm66

Üye
kimseden ses cikmadigina gore cikmamis hala beklemeye devam... :-(

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar aralığın 15 ine doğru çıkacak

hakankurban

hakankurban

Üye
kimse kafasından atmıyor hackerlerin yayınladıkları haberlerden yola çıkarak cevap yazıyoruz..ayrıca konuşma üslubunuza dikkat edin

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar maxicep üzerinden belkide 500 kişinin sorunlarını çözdük..herkesin bilgi aldığı kaynaklar vardır bende o kaynaklardan aldığım bilgi doğrultusunda size ulaştırmaya çalışıyorum ama bazı arkadaşlar hani 15 aralıkta çıkacaktı unlock diyip beni suçluyorlar ona kaldıysa 13 aralıkta da ios 4.3 çıkacaktı o da çıkmadı iphone 4 unlock ios 4.3 e bağlı olabilir bunda benim suçum ne ..kafadan atmayın diyen arkadaş saf kelimeleride kullanıyorsunuz konuşma üslubunuz hiç iyi değil..

carantinas

carantinas

Üye
o degilde cevap vermek bile zorunda değil insanlar ama yardım olsun sonucta herkes birbirine biseyler danısır dünya hali o yuzden kimse mukemmel degildir. cevap alamadım diye surat yapmanın anlamı yok.

ferhatdemir

Üye
arkadaslar.os 4.1 ve yukarisi icin unlock henuz cikmadi.os 4.1 icin sadece jailbreak var.daha ne zaman cikacagi da belli degil biraz sabir

deijik55

Üye
carantinas senın repoyu ekledım cydia ve sonuc olarak pacgages ve sources acılmıyor ne yapabılırım

redroyse

redroyse

Üye
    Konu Sahibi
Konuya alakadar olup bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin sağolun

carantinas

carantinas

Üye
@delijik cydiayının update li olanını kullanıyorsan myrepo sourceleri engelleniyor cydia da sorunu cozemedim. database hatası alıyorsan sorunla iligli baslık forumda mevcut orda anlattım kardeş.

calite

Üye
UNLOCK gibi seni ben. telefon patladı elimizde 3 aydır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt