İphone 4 imei yok

Sponsorlu Bağlantılar

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 imei yok
mrb arkadaslar ıp4 cihazımda ios 6 yüklüyken imei wifi bluetooth yoktu 112 bile aranmıyordu ios 5 düşürdük şimdide bi usb kablosu ve itunes a bağlan yazısı var tel açılmıyor bilen varsa yardım edebilirmi. Şimdiden Teşekkürler...

Epple

Epple

Üye
Ayni konuyu tekrar tekrar acmaniza gerek yok. Bilen varsa zaten cikar. iOS 6 dayken nasil wifi imei ve bluetooth yoktu? Ve ios 5e dondum diyorsunuz. Nasil yaptiniz tam olarak?

By_eLeN

Üye
Usb mode da kalmis cihaz recovery mode dan cikartmannlaxim onun icin programlar dolu exit recovery yaz nete bulursun iki saniyede acarsin cihazi

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
Ayni konuyu tekrar tekrar acmaniza gerek yok. Bilen varsa zaten cikar. iOS 6 dayken nasil wifi imei ve bluetooth yoktu? Ve ios 5e dondum diyorsunuz. Nasil yaptiniz tam olarak?

İos 6 dayken wifi pasif durumdaydı bluetooth da yok yazıyor *#06# tusladıgmda hiç bir tepki yok ios 5 olayıda şöyle itunes le shift+restore yaptk ipsw secti yükldi şmdi acılmıyor 5.1.1 jb yaptgmda code signature shared diye hata veriyo

- - - Eklendi - - -

Usb mode da kalmis cihaz recovery mode dan cikartmannlaxim onun icin programlar dolu exit recovery yaz nete bulursun iki saniyede acarsin cihazi

Recovery mod deil ülke ve bölge seciminden sonra itunes a bağlan diyor

Epple

Epple

Üye
Sen iTunes uzerinden birdaha bi iOS 6 guncellesen? Yine ayni sorun olcakmi. Ondan sonra bakariz duruma.

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama yine ülke ve bölge seciminden sonra kalıyo yani itunes a bağlan

- - - Eklendi - - -

ios 4 filan yüklesem ?

Epple

Epple

Üye
iTunes'a bagla kisminda iTunes'a baglamayi denedin mi? Yedekten yuklemeyi?

lazer77

Üye
    Konu Sahibi
itunes a bağlayinca "there is a problem with your iphone"diye yazı cıkıyo

azrock

azrock

Üye
itunes a bağlayinca "there is a problem with your iphone"diye yazı cıkıyo

Wifi'ya bağlanmayı denedin mi? Sorunun yazılımsal. Ama tuhaf bir yazılımsal.

Garantiye ver değişim yapsınlar.

lazer77

Üye
    Konu Sahibi

Garantisi yok kardes cihaz sadece ülke ve bölge secimine geliyor ios 6 tethered jb yaptm yine yok

lazer77

Üye
    Konu Sahibi

Garantisi yok kardes cihaz sadece ülke ve bölge secimine geliyor ios 6 tethered jb yaptm yine yok

ozankalender

ozankalender

Üye
Aynı sorun bendede var cıhazın alt vıdalarını sokup kapagı ıttır ve pılın baglantısını kes cıhazdan 10-15 dakıka bekle tekrar tak ve ac cıhazı duzelıcek ama gene tekrarlıcak aynı sorun.. Sorunun nedenı ımeının yazılı oldugu bı chıp var onla alakalı orda ulke bolge secımınden sonra aktıve etmemesının sebebı wıfıyıde ımeıde modem fwyıde gormemesı.. Soruna cozum ben bulamadım bı tamırcıye verdım cıhazımın kamerasınıda bozdu yapamadı.. Yapabılen bu sorunu gıderebılen varsa bende telefonumu yaptırmak ısterım.

ozankalender

ozankalender

Üye
Kalici bi cozum bulabildinizmi naptiniz ?

Symbianize

Symbianize

Üye
Arkadaşın dediği gibi olabilir telefonun imeisinin yazılı olduğu çip bozuksa onu okumayabilir aktivasyonda sıkıntı yapabilir çözüm olarak hiç bir fikrim yok

guneylim

guneylim

Üye
ne yaparsanyap açılmaz o cihaz sim kartı yok içinde önce sim kartı tak itunes e bagla eşleşme bitince telden baştan dil bölge öyle devam açılacaktır başıma geldi sim takınca devam ediyor kolay gelsin

tolstoy432

Üye
sim kilidi yoksa güneylim arkadaşımızın dedigi gibidir ha olmadı cihazı naylon poşete sar ve buz dolabında 15 dakida sat tut 15 beklet..cihazı kapat ve sar sonra 15 dakika beklet..düzelir..

• Beğen
Tepkiler: polat_karaduman
polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
sim kilidi yoksa güneylim arkadaşımızın dedigi gibidir ha olmadı cihazı naylon poşete sar ve buz dolabında 15 dakida sat tut 15 beklet..cihazı kapat ve sar sonra 15 dakika beklet..düzelir..

Takipçi Satın Al

Üst Alt