İphone 4 Deneyimim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Doğru demin baktım tek hopörler var, valla ister inan ister inanma ekranı çizildi ayrıca belgeleyebilirim. İsterse 10.000 TL'ye satılsın kulaklığı kaliteli değil eski telefonumun kulaklığı kulakiçi idi basslar mükemmeldi, yeni reset attım sadece 2 ekran kadar uygulama var ve 2 günde onlarca kez kasılmasına şahit oldum hatta bazılarında sinir krizi geçirdim. İphone 4'e geçmemi söyleyen akıl apple fanboyları olsa gerek inanmassan bak(http://www.maxicep.com/iphone-genel-destek/iphone-5-hizi-813188.html) ayrıca iphone 5'e niye geçiyim kamera sorunları olan uygulamaların kenarlarında siyah bantlar olan çabuk çizilen boyası dökülen kule gibi bir cihaza 2150TL veremem değerli APPLE FAN BOYLARI kusura bakmayın artık :(

Kimse sana 4 al demedi ben dahil. Herkes 5 al dedi ya da 4s. :ah

enterneoll

enterneoll

Üye
Iphone kasmiyor diyenler var hala video çekicem

furkann20

furkann20

Üye
attan inip eşeğe binmek bu olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23 ve Türe
Invoke

Invoke

Üye
Yazık olmuş da, konuda i5'i bırak 5s'i beklesem diye bile konuşmuşsun, sonra hiç sormadan aceleyle 4 almışsın sonrada burda önerdiler diyorsun...

• Beğen
Tepkiler: Türe
MrExpert

MrExpert

Üye

Mr Expert de cekmis. Kasma yok. iPhone 4 cihaz.

Bu videodan sonra hala kasıyor diyorlarsa daha birşey demicem.

Şimdi gangstar 4 ü indirdim vakit bulursam onada video hazırlayacağım.

MaxipmaN

Üye
iosta da pek stabilite kalmadı galiba 3gs kimisinde deli gibi kasarken kimisi gayet akıcı kullanıyor 4 içinde durum sanırım bu

loneely42

loneely42

Üye
İp4s bari alsaydın

Ama düşüncem sanki biraz abartmışsın gibi geldi...

ANIL

ANIL

Admin
Deneme amaçlı iPhone 4 kullanmıştım ve evet bazı oyunlarda çok iyi deneyim sunmuyor. S4'te sadece yazılımsal sorunlar vardı ve ilk büyük güncelleme ile sorunlar çözüldü. Bazı ülkerde yayınlanan yeni güncellemeler mevcut yakın zamanda bizede gelecektir. Umarım bir daha yanlış tercih yapmassın.

Türe

Türe

Üye
iosta da pek stabilite kalmadı galiba 3gs kimisinde deli gibi kasarken kimisi gayet akıcı kullanıyor 4 içinde durum sanırım bu

iPhone 4 çıkalı 3 yıl oldu. Bir zahmet olsun o kadar.

Invoke

Invoke

Üye

Ya kullanmayı bilmiyorlar, ya da abartıyorlar, bizim ki niye kasmıyor...

furkann20

furkann20

Üye
ios 6 güncellemesinden dolayı biraz kastığını söyleyenler var (klasik yeni telefona yöneltme taktiği)...

Invoke

Invoke

Üye

Bir de şu var eski sürümler mesela ios5 3gs de daha verimli çalışıyor, 6.1.3 kurunca o kadar olmuyor, 4içinde benzeri geçerlidir.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Hangi Aynştayn sana S4'ü satıp iP4 almanı önerdi?

Hasand.

Hasand.

Üye
s4 kullanıyorum sattım iphone 4 almam ama merklıyım ios 7 beta versiyonu nasıl acaba kuran yokmu

ANIL

ANIL

Admin
Hangi Aynştayn sana S4'ü satıp iP4 almanı önerdi?

Herkes kendi fikrini söyler birisi önerdi diye gidip hemen telefon değiştirmek doğru değil. iPhone 4 al diyen arkadaşları suçlayamayız.

s4 kullanıyorum sattım iphone 4 almam ama merklıyım ios 7 beta versiyonu nasıl acaba kuran yokmu

Geçen gün 5e beta 2 kurduk. Sorunlar mevcut batarya çabuk tükeniyor geri döndük beta kurmanızı tavsite etmem şuan için. Güzel görünüyor ama :oke:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Birçok yanlışın var sanırım senin kullandığın iPhone 4 gelmiş geçmiş en hatalı Apple ürünü,bu dediğin performans sorunların hiçbiri iOS 6.1 yüklü iPhone 4'te yok.Ancak ekran boyutu vs kişisel görüşünüzdür.Bence o yazdıklarınız da sorun değil...

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bu arkadaşın açtığı konuyu şimdi hatırladım. Kendisi belirtti zaten iPhone 4 mü S4 mü diye. Ben hiç değilse 4S demiştim. Hatırladığım kadarı ile iPhone 4 al diyen kimse de yoktu.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu arkadaşın açtığı konuyu şimdi hatırladım. Kendisi belirtti zaten iPhone 4 mü S4 mü diye. Ben hiç değilse 4S demiştim. Hatırladığım kadarı ile iPhone 4 al diyen kimse de yoktu.
Haklısınız ama 4 1025 lira iken 4s'e 1700 lira vermek saçma değilmi sonuçta aynı telefonlar almadan önce deneme şansım olsaydı kesinlikle iphone 4 almazdım, bu arada yanlış bir cümle kurduysam kusura bakmayın doğru söylüyorsunuz kimse bana 4 al demedi 4s 5 al dedi ama ilk yorumlara bakarsanız 4'ün menüsününde 4s gibi akıcı olduğunu söyleyenler oldu ben birazda onlara güvenerek aldım, bu konuda kimseyi suçlamıyorum zaten ben ve arkadaşım ikimiz birden iphone 4 alalım demiştik ben beğenmezsem cihazı arkadaşıma vericektim hemde aynı fiyata yani kaybedeceğim bir şey olmadığı için iphone 4 aldım ama ios bana çoooookkkk basit geldi akıcı da değildi o yüzden bir daha asla ios almam şimdiden özledim dev ekranlı s4'ümü ahhh ahhh :(

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt