iphone 4 amerika

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

geisstbilal

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 amerika
arkadaşlar amerikada 199 $'a satılan iphone araştırdıklarıma göre türkiyede 2500-3500 tl arası satılacakmış. amerikadan getirtsem türkiyede sorun olur mu çalışırmı burda? bi de bu 199$ niye bu kadar farklı fiyat aralıgı ?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
şuan abd çıkan tlf lar ios 4.0.2 unlock yok bilgin olsun.tahhütlü alınır anca 199 $ sadece cihaz 199 $ olduğunu sanmıyorum daha onun bir sürü işi vardır.

geisstbilal

Üye
    Konu Sahibi
ya araştrdım biraz da 599 $ mış kontratsız ama ondada unlock falan bisürü şey diyolar ne bu unlock olayı onsuz calsmıyomu tr'de

--------------- Ekleme ---------------

iyice araştırdımda 599 $ kontratsız fiyatmış. ama getirtince jllbrk unlock falan gerekıyomus bunlar noluyo sorun cıkarmı

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardım edecek ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
konturatsız alınan telefon unlock gerekmiyor tüm sim kartları ile çalışır

ungood20

ungood20

Üye
İtalyada en pahalı şuan 700 dolar ama bizdede 800 üstü olur deniyor.
Ama bizde en pahalı diye haber yapılmaz o zaman gözüm ülkem gelişmedi bir türlü ...

Mehmetdalgic

Üye
Ben de bir soru sorayım arkadaşlar. Abd'den Iphone 4g getirtiricem bir arkadaşa. 600$mış kontratsız fiyatları. Geldikten sonra dil değiştirebilir miyim acaba? Sim ile de soracaktım da yukarıdaki yazılanı doğru kabul ediyorum :) Kontratsızlarda sim lock olmaz denileni..

geisstbilal

Üye
    Konu Sahibi
tesekkrler arkadaslar. anladıgım kadarıyla getirtsem bi sorun olmaz yani dimi çalışır sorunsuz

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
arkadaşım eger o makine 4.0.2 olarak gelirse ipod olarak çok güzel iş görür ama yok eger 4.0.1 olarak gelirse sorun olmaz 4.0.1 e çekeceğinin kimse garantisini veremz ki sen daha önce iphone kullanmadıysan bu büyük sorun olur ama yok alim biraz beklersen muhtemelen 4.0.2 jb çıkar ve o zmn kullanırsın.

Mehmetdalgic

Üye
arkadaşım eger o makine 4.0.2 olarak gelirse ipod olarak çok güzel iş görür ama yok eger 4.0.1 olarak gelirse sorun olmaz 4.0.1 e çekeceğinin kimse garantisini veremz ki sen daha önce iphone kullanmadıysan bu büyük sorun olur ama yok alim biraz beklersen muhtemelen 4.0.2 jb çıkar ve o zmn kullanırsın.

Peki bu yazı ile ilgili yorumun nedir arkadaşım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt