Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayrıca 5 haziranda tanıtıırlırsa en geç ağustos ayında tükiyede olur
Uruloki
Üye
bencede bekle zaten geleceği tarih ufaktan belli yani ağustos ile ekim arası gelir kesin
61semih
Üye
iphone alacaksan kesınlıkle bekleyebılırsın fakat başka markalar da neden olmasın dıyorsan bekleme,çünkü sen ip5 i beklerken ondan daha ustun bır telefon tanıtılır ve sende onu beklersın bu boyle gider her hafta bır model cıkıyor ortalığa
N'name
Üye
İphone 5 i bekle
LuckyDALT0N
Üye
5i bekle
4PuNiSHeR
Üye
Haziranda yurt dışında tanıtılacak en geç de eylül ekim gibi türkiyede olucak iphone5.Fazla bi zaman kalmadı beklemen mantıklı bence.
ricardo45
Üye
5i bekle iyiki bekledim diyeceksin üstad
Amaru Shady
Üye
ben olsam beklerdim. Sen de bekle.
cCc Maxcı cCc
Üye
Hiçbiri değil yeni sezon android tabanlı cihazları beklemek bence değişiklik kamera ekran paneli menü falan olucak bide işlemci sürümü o kadar fazla ne yapabilirki 3 den 4 e en büyük retina zaten
uppset
Üye
Konu Sahibi
fiyat kaç olur ortalama?
technoblue
Üye
iphone5 i bekle çünkü çıktığı zaman iphone 4ün fiyatı otomtikman düşecek. iphone5i incelemiş olursun çıkınca olmazsa duruma göre iphone4 aşlırsın paranın bi kısmı cebine kalmış olur. iphone4 kayıtlı cihazlar şu anda 2000 lira civarında satılıyor iphone5 inde 2000 liradan aşağıya satılacağını düşünmüyorum.
buket2
Üye
ee arada kısa bir zaman var çıkacak tlf paran yetecekse beklemen çok daha mantıklı
Hiçbiri değil yeni sezon android tabanlı cihazları beklemek bence değişiklik kamera ekran paneli menü falan olucak bide işlemci sürümü o kadar fazla ne yapabilirki 3 den 4 e en büyük retina zaten