iphone 4 almak mı 5'i beklemek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uppset

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 almak mı 5'i beklemek mi?
ip5 haziranda tanıtılır sonbaharda gelirse ip5 almayı düşünüyorum yada ip4 alıp 6yı mı beklemeliyim?sizce beklemeli miyim?:hmmm:hmmm:hmmm:bilmm:bilmm

umit0121

umit0121

Üye
en iyisi 5 bekle fazla bir zaman kalmadı

----------Eklendi @ 22:17:14 ---------- Yazıldı @ 22:16:29 ----------

ayrıca 5 haziranda tanıtıırlırsa en geç ağustos ayında tükiyede olur

Uruloki

Uruloki

Üye
bencede bekle zaten geleceği tarih ufaktan belli yani ağustos ile ekim arası gelir kesin

61semih

61semih

Üye
iphone alacaksan kesınlıkle bekleyebılırsın fakat başka markalar da neden olmasın dıyorsan bekleme,çünkü sen ip5 i beklerken ondan daha ustun bır telefon tanıtılır ve sende onu beklersın bu boyle gider her hafta bır model cıkıyor ortalığa

N'name

N'name

Üye
İphone 5 i bekle :oke:

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
5i bekle

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Haziranda yurt dışında tanıtılacak en geç de eylül ekim gibi türkiyede olucak iphone5.Fazla bi zaman kalmadı beklemen mantıklı bence.

ricardo45

ricardo45

Üye
5i bekle iyiki bekledim diyeceksin üstad

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben olsam beklerdim. Sen de bekle.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hiçbiri değil yeni sezon android tabanlı cihazları beklemek bence değişiklik kamera ekran paneli menü falan olucak bide işlemci sürümü o kadar fazla ne yapabilirki 3 den 4 e en büyük retina zaten:ehe

uppset

Üye
    Konu Sahibi
fiyat kaç olur ortalama?

technoblue

technoblue

Üye
iphone5 i bekle çünkü çıktığı zaman iphone 4ün fiyatı otomtikman düşecek. iphone5i incelemiş olursun çıkınca olmazsa duruma göre iphone4 aşlırsın paranın bi kısmı cebine kalmış olur. iphone4 kayıtlı cihazlar şu anda 2000 lira civarında satılıyor iphone5 inde 2000 liradan aşağıya satılacağını düşünmüyorum.

buket2

buket2

Üye
ee arada kısa bir zaman var çıkacak tlf paran yetecekse beklemen çok daha mantıklı

Buraxlive

Buraxlive

Üye
parana yazık :D

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hiçbiri değil yeni sezon android tabanlı cihazları beklemek bence değişiklik kamera ekran paneli menü falan olucak bide işlemci sürümü o kadar fazla ne yapabilirki 3 den 4 e en büyük retina zaten:ehe
Dediğimi dikkate al bir fark neler olur dediklerim olur tabi seçim senin ios-android:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt