İphone 4 Alınır mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 Alınır mı ??
Evet beyler şuanda LG Optimus Black p970 kullanıyorum daha 3 aylık telefon Android sarmadı İosa geçmek istiyorum paramda şuan anca iphone 4 e yeter 4s olmaz yani sizce 4 alayımmı almayayımmı ? karar veremedim :S

yumyjikk2

Üye
Bence kendini sık yada biraz daha bekle 4s al daha mantıklı :/

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Aslında mantıklı 5 te çıktı şimdi biraz olsun düşer fiyatı ama İphone'da hiç indirime gitmiyorki yaa :S

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
iPhone'nun piyasası kolay kolay düşmüyor. iPhone 4 bile hâlâ o kadar para ediyor ki Galaxy S 2'nin sıfırına bedel.

MrExpert

MrExpert

Üye
1-2 ay bekle illaki 4s ucuzlayacaktır...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
apple cok iyi destek veriyor alabilirsin :oke:

amcalu1

amcalu1

Üye
4s alırsan daha uzun ömürlü olur

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
aynen iphone çok iyi destek veriyor android de bu destek yok çünkü milleti hep yeni telefon almaya itiyorlar

jetpackjoyride

Üye
Sen gidip lg alirsan daha cok destek beklersin iphone 4 e okadar para verilmez. S2 filan 4 den cok daha ustun

osmndmr.32

Üye
bncede android gbisi yok suan . -_-

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
aslında ios donanım açığını kapatıyor ama şu saatte 4 alınmaz bence. Onun yerine birkaç ay para biriktirip 4s al derim. Hem birkaç aya kadar iphone5 1900 tl civarı olur. Doğal olarak 4s 1500e kadar düşer.

- - - Eklendi - - -

aslında ios donanım açığını kapatıyor ama şu saatte 4 alınmaz bence. Onun yerine birkaç ay para biriktirip 4s al derim. Hem birkaç aya kadar iphone5 1900 tl civarı olur. Doğal olarak 4s 1500e kadar düşer.

acuxx

acuxx

Üye
biraz daha para toparlayıp 4s al. 4 alma

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Android in sarmayışı acaba lg den kaynaklanıyor olabilir mi acaba :) Kimse değinmiyor yorumları okuyorum ama :) İphone 4 yerine s2 alabilirsin o zaman android sarar mı sarmaz mı sen karar ver kardeşim ya da al eline incele..Lg nin öptimizasyon konusunda sıkıntısı olduğunu bilmen gerekiyor bence en basit örneği de 4x de yaşadı zaten..Bir daha düşünmeni tavsiye ederim..iOS açığı kapatır buna bir lafım yok ama s2 ile iphone 4 arasındaki donanım farkı ile de başa çıkamıyor işte..Bu genelde 4s de ortaya çıkıyor..

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda yapmayacagim bir hata yaptim aldim bunu S2 de iyi telefon Ama sonucta android ben iosa Gecicem dediginiz gibi biraz sıkıp 4s Alayım

MaxipmaN

Üye
iosun stabilliğı yeter bırak sade olsun boşver

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
4S in fiyatı 1200 e flan düşermi Ya yada kampanya Yapan yer varmı hiç :S

- - - Eklendi - - -

4S in fiyatı 1200 e flan düşermi Ya yada kampanya Yapan yer varmı hiç :S

dedereis123

dedereis123

Üye
4 bulaşma 4s bekle elindeki cihaz seni idare eder zaten merak etme

kubilay054

kubilay054

Üye
    Konu Sahibi
Kampanya yakalamam Lazım 4s için şuan 4 alabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt