iphone 4 aldım bi kaç sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hose

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 aldım bi kaç sorum olacak
merhaba arkadaşlar ikinci el bi iphone 4 aldım imei numarası kayıtlı kontorl ettim sim kartını gevey yöntemi ile taktık bu telefonun yurt dışı olup olmadıgını nasıl anlarım
gevey işlemini yaptıktan sonra telefoncu sim kilitli dedi yarım saat lik bi işlem sonunda acıldı telefon ama telefonu kapatıp açtıktan sonra şebeke gidiyor tekrar gevey işlemini yapmam lazım ediyor buna bi çare yok mu kapatıp açınca şebeke gitsin istemiyorum

borasezer

borasezer

Üye
merhaba arkadaşlar ikinci el bi iphone 4 aldım imei numarası kayıtlı kontorl ettim sim kartını gevey yöntemi ile taktık bu telefonun yurt dışı olup olmadıgını nasıl anlarım
gevey işlemini yaptıktan sonra telefoncu sim kilitli dedi yarım saat lik bi işlem sonunda acıldı telefon ama telefonu kapatıp açtıktan sonra şebeke gidiyor tekrar gevey işlemini yapmam lazım ediyor buna bi çare yok mu kapatıp açınca şebeke gitsin istemiyorum

imei kontrol ederken ithalat yoluyla gelen tel yazarsa yurt içi ama bu kvk genpa garantili anlamına gelmez bazı
elektronik mağzaların kendi garantisi oluyor gold bilgisayar darty gibi

eğer imei de yolcu bereberi gelen cihaz yazarsa yurtdışından gelmiştir
ayarlar genel mi ne unuttum zaten hangi ülkeden geldi ise kotları olur örneğin türkiye için tr yazar

gelelim gevey işine eğer geveyin yeni çıkan süpreme versiyonu var ben kullanmadım ama sadece 1 işlem yaptıktan sonra birdaha kapatıp açsan bile işlem gerektirmiyormuş ok

umarım birazda olsa yardımcı olabilmişimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt