İphone 4 - 5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kar1zma

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 - 5800
Yarın telefon alıcagım. 5800 da karar kılmıştım fakat bir sürü forumda çok sorun oldugu söyleniyor
iphone düşünmüstüm fakat cok pahalı biliyordum bu gün gecerken telefonucun camında iphone 4 300 tl gibi bir rakam vardı adamla konustum peşin 5800`a peşin 480 dedi digeride 300 tl anlamadım yaşım kücük lütfen aşalamayın yanlış biliyorsam.

(Birde bunlar kasatif degilmi)

--------------- Ekleme ---------------

Yanlış olmuş kapasitif

Şu anda iphone 4 'ün 300 tl olması İMKANSIZ
Büyük ihtimal çin malı filandır.
5800'ın ilk partide sorun vardı artık bi sorunu yok
5800 alırsan memnun kalırsın en azından orijinal bi telefonun olur
Bence al 5800'ı bak keyfine

ossan001

Üye
lg gt 480i al çok manyak bi çözünürlügü var ve onda android 2.1 işlemci var bnde 5800 da var iphone 4te ama lg gt480i daha çok begendim kardeş

kar1zma

Üye
    Konu Sahibi
iyi bari valla alıcaktım

rapman

Üye
300 liraya ancak çin malı iphone 4 olur ve sakın alma.
ayrıca demek istediğin şeyin "kapasitif" olduğunu varsayıyorum.5800 kapasitif dokunmatik ekran değildir, daha çok tırnağa duyarlıdır.

kar1zma

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar 5800 alsammı 480 e peşin olarak sorun cıkarmı birde fiyat iyimi sizce söylesem indirirmi cash para wercem

Emre-45

Üye
Şöyle söyleyeyim..

iPhone 4 2 bin lira civarında.. ve 5800 değil N8 ile bile kıyaslanamaz..

Yani kardeşim o fiyata 5800 veya Samsung Monte almanı tavsiye ederim..

5800 kapasitif değildir, monte kapasitiftir..

kar1zma

Üye
    Konu Sahibi
birde şu samsung wawe s8500 nasıl özellikleri birde fiyatı hakkında bilGsi olan vaRmı ?

by_FeAr

Üye
birde şu samsung wawe s8500 nasıl özellikleri birde fiyatı hakkında bilGsi olan vaRmı ?

GENEL 3G Bant HSDPA 900 / 2100 2G Bant GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 Duyurulma 2010, 1. çeyrek Çıkış Tarihi Piyasada BOYUT Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık Telefon Boyutu 118 x 56 x 10.9 mm GÖRÜNTÜ Ekran Ölçüleri 480 x 800 piksel, 3.3 inç Renk Derinliği 16M Ekran Tipi Süper AMOLED kapasitif dokunmatik Accelerometer sensor for auto-rotate Multi-touch input method Proximity sensor for auto turn-off Çizilmeye dayanıklı ön yüzey TouchWiz Ul 3.0 Elyazısı tanıma Smart unlock ZİL SESİ Titreşim Var Melodi Tipi Polifonik, MP3 3.5 mm audio jack DNSe (Dijital doğal ses) ÖZELLİKLER Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Bada OS Mesajlaşma SMS, MMS, E-Posta, Push E-Posta, Palringo IM Oyun Var Kamera 5 MP, 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, geo-tagging, yüz, gülümseme, göz kırpma algılama, video 720p, video light, ikinci kamera Renk Seçenekleri Siyah HTML Tarayıcı Var Java MIDP 2.0 PIM Yok HAFIZA Hafıza Kartı microSD (TransFlash) maks. 32 GB Dahili Bellek 2 GB / 8 GB CPU: ARM Cortex A8 1GHz VERİ TRANSFERİ GPRS Var HSCSD Var EDGE Var 3G Var WLAN Var USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok MULTİMEDYA MP3 Çalar Var FM Radyo Var Dijital Pusula Google Haritalar 3.0 Image editor MP4/H.263/H.264/WMV/Xvid/DivX player PİL Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion 1500 mAh Bekleme Süresi Konuşma Süresi EK ÖZELLİKLER GPS Var Ses Kaydı Var Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var T9 Var

batuone

Üye
300 tl ye iphone falan olmaz o çin malı sakın çin malına bulaşma ya 5800 yada samsung monte al hangisi iyi dersen monte daha iyi bence kullanım kolaylığı açısından hemde ekran daha geniş tek eksiği flaş bi düşün derim

rapman

Üye
Monte alma derim dostum çünkü işletim sistemi bile yok java tabanlı dandik bir "şey"

jeshogh

Üye
5800 veya samsung monte olabilir.

phoenix_

Üye
5800ün dokunmatiği gerçekten kötü.elime aldım kullandım bir kaç kere.n8 de kullandım.arada dağlar kadar fark var.

fiyatı aşabilirsen c6 al. yada x5 al.samsung falan bilmiyorum.

ama 5800 dokunmatiği gerçekten berbat.tıklanmatik zaten o.

rapman

Üye

abanmatik desek daha doğru olur

HeLLaL

Üye
5800 tavsiye edrm bndede var pc den video atıyorm kendi realplayer a dönüştürüp izletiyo çok kullanışlı bi tel ayrıca ok gösel 5800 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...