Birde şu yönden düşünün n8 ile i4 arasındaki fiyat farkı 850 tl oldugu oldugu halde n8 cok ciddi bi şekilde kafa tutuyor ve ismine bakmayın iphone4 3glidir ben bi telefona 1800 tl vereceksem ondan garantiyi bırak 5yıl sigorta,4g,64gb hafıza,1gb ram,10+mpkamera,4+hoparlor 1800tlnin hakkını verecek kadar özellik beklerim yani biraz akıl yürütün i4 kötü tel demiyorum ama onun hakki en fazla 1200tl yani onu alana kadar 1000tlye n8 alırım 800tlyede bilgisayar toplarım ve tutturmuslar i4 te yazılım var hız var diye onlar n8 görmemişler bikere devir media devri insanlar artık müzik resim video internetle iç içe ve n8 i4e göre bunları kat kat sunuyor örneğin n8de ebuddy ile facebook,msn ile görüşme yaparken arka planda müziğiniz çalıyor isterseniz hic bunları kapatmadan istediğiniz web sayfasında gezinip dosya indirebiliyorsunuz hatta bi kare gördünüz foto cekeceksiniz islemleriniz dewam ederken siz en iyi kalite kamera ile cekiminizi yapabilirsnz i4 bunları size sunamaz neyms ios yazılımmış size bi ornek vericem turkiyenin yarısı sabancınındı ama adam oturup kebap veya tatlı yiyemiyordu aynen böyle ve aklı olan daha n8e karsı i4 ü savunması
--------------- Ekleme ---------------
Birde şu yönden düşünün n8 ile i4 arasındaki fiyat farkı 850 tl oldugu oldugu halde n8 cok ciddi bi şekilde kafa tutuyor ve ismine bakmayın iphone4 3glidir ben bi telefona 1800 tl vereceksem ondan garantiyi bırak 5yıl sigorta,4g,64gb hafıza,1gb ram,10+mpkamera,4+hoparlor 1800tlnin hakkını verecek kadar özellik beklerim yani biraz akıl yürütün i4 kötü tel demiyorum ama onun hakki en fazla 1200tl yani onu alana kadar 1000tlye n8 alırım 800tlyede bilgisayar toplarım ve tutturmuslar i4 te yazılım var hız var diye onlar n8 görmemişler bikere devir media devri insanlar artık müzik resim video internetle iç içe ve n8 i4e göre bunları kat kat sunuyor örneğin n8de ebuddy ile facebook,msn ile görüşme yaparken arka planda müziğiniz çalıyor isterseniz hic bunları kapatmadan istediğiniz web sayfasında gezinip dosya indirebiliyorsunuz hatta bi kare gördünüz foto cekeceksiniz islemleriniz dewam ederken siz en iyi kalite kamera ile cekiminizi yapabilirsnz i4 bunları size sunamaz neyms ios yazılımmış size bi ornek vericem turkiyenin yarısı sabancınındı ama adam oturup kebap veya tatlı yiyemiyordu aynen böyle ve aklı olan daha n8e karsı i4 ü savunmas