iPhone 4 32 GB vs Nokia N8 32 GB

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    67
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DooM€

DooM€

Üye
Sizce Hangisi ?? Arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: sWatKinG*

Noks

Noks

Üye
buraya samsung wave ve galaxy S de ekle :) benim oyum wave

Revengeful

Emekli Yönetici
İphone

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia N8 tabi ki...

crayz_frock

crayz_frock

Üye
soruya bak ya :D

ıphone 4 32 gb

futbol123

futbol123

Üye
n8 32gb değilki 16gb

Emre-45

Emre-45

Üye
Böyle bir soru mu olur :) Tabiki iPhone 4

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
İstisnasız iPhone 4

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
İphone4

jeshogh

jeshogh

Üye
nokia n 8

maxirabit

maxirabit

Üye
iphone 4

Utku

Utku

Üye
n8:oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
samsung wave ikisine bin basar.:D

Emre-45

Emre-45

Üye
Tam böyle bir saçmalık olur mu diyecektim ki telefon modeline baktım.Ve sadece gülüyorum sana :)

franzliszt

franzliszt

Üye
n8 tabiki bana hitap eden donanımlar onda ve bana sağlam olanı denk geldi inanılmaz stabil çalışıyor kamera özellikli cihazları sevdiğim için aldım .sarjı 4 gün gidiyor hoşuma giden özellikleri ; geniş açılı zeiss tessar 12 megapixel ,720p video çekim ses kalitesi 128aac formatında stereo arka plan dış ses önleyicili, dolby digital plus,bluetooth 3.0,hdmi bağlantı ,usb li hard disklerin oynatıcıların kameraların klavyelerin mauselerin bağlanması,aliminyum gövde ,gorilla çizilmez amoled ekran,wolfson ses çipi,arttırılabilir hafıza,müthiş gpu test sonuçları.cihazda baştan sona kullanılan malzemelerin fiyatı toplamı 196.97 $ ve türkiyede satış fiyatı 950-999tl ,iphone 4 ün toplam maliyeti 187 $ ve satış fiyatı 2000tl .yalnız n8 in hatalı versiyonlarıda piyasada buna denk gelenlerin dili yanıyor çünkü böyle arızalı cihazların şarjı tek gün gidiyor ve sürekli kapanıyor . bana sağlamı denk düştü ve babamdaki galaxy s kadar hızlı cpu su 680 mhz olsada gpu sistemi sayesinde müthiş performans gösteriyor bir nevi güçlendirici ramden yemiyor çünkü piyasadaki en iyi grafik çip seti galaxy s ve iphone4 de kullanılanların üst modeli bu yüzden 32mb hafızayı bünyesinde barındararak ram den almıyor diğer cihazlar gibi ve yavaş hurafelerinin aksine çok güzel performans gösteriyor . need for speed oynuyorum grafik işlemci gerçekten çok iyi .bunların dışında iphone 4 farklı bir cihaz appstore yaşatıyor 1gh ve ram i daha yüksek ve retina display ile dikkat çekiyor hava atmak isteyenlere :) ben yinede o kadar para verme taraftarı olmadım 950 ye bu donanım iyidir diye düşünüyorum n8 diyorum kalitesi üst düzey gerçektende.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Birde şu yönden düşünün n8 ile i4 arasındaki fiyat farkı 850 tl oldugu oldugu halde n8 cok ciddi bi şekilde kafa tutuyor ve ismine bakmayın iphone4 3glidir ben bi telefona 1800 tl vereceksem ondan garantiyi bırak 5yıl sigorta,4g,64gb hafıza,1gb ram,10+mpkamera,4+hoparlor 1800tlnin hakkını verecek kadar özellik beklerim yani biraz akıl yürütün i4 kötü tel demiyorum ama onun hakki en fazla 1200tl yani onu alana kadar 1000tlye n8 alırım 800tlyede bilgisayar toplarım ve tutturmuslar i4 te yazılım var hız var diye onlar n8 görmemişler bikere devir media devri insanlar artık müzik resim video internetle iç içe ve n8 i4e göre bunları kat kat sunuyor örneğin n8de ebuddy ile facebook,msn ile görüşme yaparken arka planda müziğiniz çalıyor isterseniz hic bunları kapatmadan istediğiniz web sayfasında gezinip dosya indirebiliyorsunuz hatta bi kare gördünüz foto cekeceksiniz islemleriniz dewam ederken siz en iyi kalite kamera ile cekiminizi yapabilirsnz i4 bunları size sunamaz neyms ios yazılımmış size bi ornek vericem turkiyenin yarısı sabancınındı ama adam oturup kebap veya tatlı yiyemiyordu aynen böyle ve aklı olan daha n8e karsı i4 ü savunması

--------------- Ekleme ---------------

Birde şu yönden düşünün n8 ile i4 arasındaki fiyat farkı 850 tl oldugu oldugu halde n8 cok ciddi bi şekilde kafa tutuyor ve ismine bakmayın iphone4 3glidir ben bi telefona 1800 tl vereceksem ondan garantiyi bırak 5yıl sigorta,4g,64gb hafıza,1gb ram,10+mpkamera,4+hoparlor 1800tlnin hakkını verecek kadar özellik beklerim yani biraz akıl yürütün i4 kötü tel demiyorum ama onun hakki en fazla 1200tl yani onu alana kadar 1000tlye n8 alırım 800tlyede bilgisayar toplarım ve tutturmuslar i4 te yazılım var hız var diye onlar n8 görmemişler bikere devir media devri insanlar artık müzik resim video internetle iç içe ve n8 i4e göre bunları kat kat sunuyor örneğin n8de ebuddy ile facebook,msn ile görüşme yaparken arka planda müziğiniz çalıyor isterseniz hic bunları kapatmadan istediğiniz web sayfasında gezinip dosya indirebiliyorsunuz hatta bi kare gördünüz foto cekeceksiniz islemleriniz dewam ederken siz en iyi kalite kamera ile cekiminizi yapabilirsnz i4 bunları size sunamaz neyms ios yazılımmış size bi ornek vericem turkiyenin yarısı sabancınındı ama adam oturup kebap veya tatlı yiyemiyordu aynen böyle ve aklı olan daha n8e karsı i4 ü savunmas

romaryu

Üye
n8 tabiki

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Arkadaşlar Bazıları N8 Bazıları iPhone4 Demiş Tek Bir Açıklama Yapayım ;

Nokia Hep Yeni Model Üretimi Yapar Ama iPhone İse 1 Kere Yapar Temiz Yapar Ve Yeni Versiyonlar Çıkartarak
Telefonu Güzelleştirir .

Bugün Nokia N8 Almışsın Bir Bakıyorsun Diğer Gün Nokia N9 Çıkıyor Ve Bu Durumda Keşke Biraz Bekleyip N9 Alsaydım Diyosun İşte Olay Bundan İbaret ;)

Captain

Üye
iphone :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt