Satılık / Takas Iphone 4 16 Gb temiz Sadece 400 Tl Yarina Kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Iphone 4 16 Gb temiz Sadece 400 Tl Yarina Kadar
Selamun Aleykum 16 Gb link iPhone 4 ü oncelikle Laptop Takasli Ve Satilik Kafama Yatan Cihaz Ile Takas Olur cihaz Yurtdisindan Geldi temiz Cihaz ekranda Cizik Yok Arkasinda Kilcal cizikler Mevcuttur Passport Kaydi bizzat kendimce Kaydedilmistir Programsal Ve Yazilimsal Sorunu Yoktur. Resimler Yuklenicektir sadece Jarz Aleti Vardir Alana Hayirli Olsun..

Son düzenleme:

Halit O.

Emekli Yönetici
İlana 24saat içinde görsel ekleyiniz.

alsam mi acaba iyi gibi duruyor resimler var mi

Tepkiler: AdiosPancos
bu fiyata telefoncularda satıyo çok istiyorsun 4s alınır bu fiyata

s.a. usta temiz beyaz lg p705 l7. uzerine de 50 tl veririm uygun mudur takas icin

Konu Sahibi
Ticaret bu kardesim Satan Satar iPhone 4s 500 Tl Satan Varsa Alirsin Burda Gereksiz Yere Yorum Yapmassin Kardesim Benim Fiyatim Budur milletin Aklini Bulandirmaya Hakkin yok belki Bende telefoncuyumdur ? Herkesin Malinin kiymeti Ve Bir Degeri Var dir Umarim Beni Anlarsin. Yanlis anlasilmak istemem cunkuA.s kardesim kurtarmaz
s.a. usta temiz beyaz lg p705 l7. uzerine de 50 tl veririm uygun mudur takas icin

A.s kurtarmaz kardesim

Konu Sahibi
Yok Kardesim Olmaz Kurtarmiyor kurtarsa inan olurduKardes 400 oldU Acil Lazim 05469501010 ulasirsan konusuruz

Halit O.

Emekli Yönetici
Son 1saat içinde görsel eklemeziseniz konuyu kapatmak durumunda kalacağım bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...