Satılık / Takas Iphone 4 16 Gb temiz Sadece 400 Tl Yarina Kadar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 16 Gb temiz Sadece 400 Tl Yarina Kadar
Selamun Aleykum 16 Gb link iPhone 4 ü oncelikle Laptop Takasli Ve Satilik Kafama Yatan Cihaz Ile Takas Olur cihaz Yurtdisindan Geldi temiz Cihaz ekranda Cizik Yok Arkasinda Kilcal cizikler Mevcuttur Passport Kaydi bizzat kendimce Kaydedilmistir Programsal Ve Yazilimsal Sorunu Yoktur. Resimler Yuklenicektir sadece Jarz Aleti Vardir Alana Hayirli Olsun..

Son düzenleme:

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
İlana 24saat içinde görsel ekleyiniz.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
alsam mi acaba iyi gibi duruyor
Selamun Aleykum oncelikle Laptop Takasli Ve Satilik Kafama Yatan Cihaz Ile Takas Olur cihaz Yurtdisindan Geldi temiz Cihaz ekranda Cizik Yok Arkasinda Kilcal cizikler Mevcuttur Passport Kaydi bizzat kendimce Kaydedilmistir Programsal Ve Yazilimsal Sorunu Yoktur. Resimler Yuklenicektir sadece Jarz Aleti Vardir Alana Hayirli Olsun..
resimler var mi

• Beğen
Tepkiler: AdiosPancos
izmitli1983

izmitli1983

Üye
bu fiyata telefoncularda satıyo çok istiyorsun 4s alınır bu fiyata

babafre23

Üye
s.a. usta temiz beyaz lg p705 l7. uzerine de 50 tl veririm uygun mudur takas icin

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
piyasayı gezeyim ben bir :)

• Beğen
Tepkiler: AdiosPancos

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Ticaret bu kardesim Satan Satar iPhone 4s 500 Tl Satan Varsa Alirsin Burda Gereksiz Yere Yorum Yapmassin Kardesim Benim Fiyatim Budur milletin Aklini Bulandirmaya Hakkin yok belki Bende telefoncuyumdur ? Herkesin Malinin kiymeti Ve Bir Degeri Var dir Umarim Beni Anlarsin. Yanlis anlasilmak istemem cunkuA.s kardesim kurtarmaz
s.a. usta temiz beyaz lg p705 l7. uzerine de 50 tl veririm uygun mudur takas icin

A.s kurtarmaz kardesim

izmitli1983

izmitli1983

Üye
400 olsa alırdım 500 çok geliyor

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Yok Kardesim Olmaz Kurtarmiyor kurtarsa inan olurduKardes 400 oldU Acil Lazim 05469501010 ulasirsan konusuruz

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Son 1saat içinde görsel eklemeziseniz konuyu kapatmak durumunda kalacağım bilginize.

AdiosPancos

Üye
    Konu Sahibi
Peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...