iPhone 3gs sms yardımı ACİLLL!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3gs sms yardımı ACİLLL!!!!
Sa arkadaşlar.Benim arkadaşımda iphone cep bilgisayar var ve telefonuında şöyle bir sorun var.Sms atıyorum ona fakat daha 20ye gelmeden sms kutusu doluyo ve daha sms gitmio.Mesaj kutusunu silip telefonu yeniden açması gerekiyor.Ayarları yapmaya çalıştık ama nafile,sonuç vermedi.Tahminimce mesaj hafıza sim kartı seçili oldugu için "Mesaj Sayacı Dolu" uyarısı veriyo ve mesaj gitmiyor.Bana acil cevap yazabilirmisiniz arkadaslar.http://www.maxicep.com/iphone-3g/553309-iphone-3gs-sms-yardimi-acilll.html

Şimdiden teşekkürler.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
iphonede sim kart hafızası diye bişi yok sms lerle hafızanın dolması imkansız su an bende 2000 e yakın sms var hiç bir sorunla karşılaşmadım cin malı felan değil dimi cunku orjinal iphone da mesaj kutusu dolu uyarısı yok

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
orj. ya ama mesajlastıgımız zaman Mesaj Sayacı Dolu uyarısı veriyo.Mesajların tekrar gelmesi için mesajları silip telefonu yeniden açmak gerekiyor.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Mesajların dolu göstermesi sorununu ilk defa duyuorum imkansiz arkadaşına söyle veriyonunu soylesin cihazın ayarlar genel hakinda gir orsa surum yazar onradaki versiyonu yaz sen

komandogokhan

Üye
    Konu Sahibi
tmm abicim ilgin için çok teşekkür ettim.Telefoncuya götürmüş halletmiş telefoncu

enginzz

enginzz

Üye
cin malı ıphone 4 kullanıyorum ama sms iletim raporunu nasıl yapacagımı bılmıyorum yardımcı olursanınz sevınırım sımdıden tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt