İphone 3gs Restore Update ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gs Restore Update ?
İyigünler
Arkadaşlar geçenlerde amerikadan bir arkadaş iphone getirdi
1- 375 dolara sizce İphone 3 GS nasıl
2- Telefoncuda itunes yüklettim kırdırma işlemi yapıldı ve pass işlettirildi.
4.3.3 (8j2) sürüm numarası görünüyor. Cydia yüklenmiş durumda. Telefonun kapasitesi telefonda
ve bilgisayardaki itunes programında 6.7 GB görünüyor fakat bilgisayara taktığımda Autorun dan
dosyalara baktığımda 13 GB görünüyor telefon kaç gb bu durumda.
3- Bilgisayara takıp itunes çalıştığında drek update settings ve restore seçenekleri çıkıyor telefoncu
restore yapma diye uyarmıştı bende yapmadım. Fakat itunesten bişey yükleyemiyorum ne yapmalıyım
Şuan telefonu problemsiz kullanıyorum fazla kurcalayıp problem yaşamak istemiyorum.
4- Siteden WinSCP programını indirdim fakat kurulumda Wireless İP istiyor ama ben 3G den internet e
giriyorum ip numarasını nerden öğrenebilirim

Bunun dışında iphone la ilgili tavsiye edeceğiniz oyun program yada başka bir şey varsa paylaşın
lütfen. Teşekkürler...

_Faruk

Üye
telefon 6.7 gb gözüktüğüne göre 8 gb autronda gözüken gerçek boyutu değil farklı bi durum var tam bilmiyorum benimkide 20 küsür gözükyo 16 olmasına rağmen

375 dolar iyi mi kötü mü o sana kalmış iphone piyasası ortada her yerden bakabilirsin

3gden ip numarsını nasıl öğrenirsin bilmiyorum ama winscp yerine ifunbox diye bir program var bunda inte bağlanmana gerek kalmıyor bi dene

itunestan crackli uygulamaları fln yüklemen için telefondan cydia ya gir manage sourca kısmında edit tuşuna bas add seçeneği çıkcak oraya "cydia.hackulo.us" adresini ekle burdan installous 4 diye bi uygulama var onu kur sonrasında telefonda installous diye bi uygulama çıkar burda oyun indirebilirsin yada pcye indirdiğin crackli oyunları itunes aracılığıyla kurabilirsin
kurmak için pcye indirdiğin ipa uzantılı dosyaya çift tıkla itunes onu görcek sonrasın da itunestan telefona gel yukarda apps diye bi sekme var orda pc de olan uygulamalar gösterr istedklrini sürükle yada seç sonra sağ altta sync seçeneği var bas bu kadar

umarım yardımcı olmuşumdur anlamdığın noktaları yada farklı sorularını sor elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkürler
ifunbox kurdum bilgisayara çok pratik ve güzel bir program sağol.
Peki iphone u bilgisayara bağladığımda karşıma çıkan restore ve update settings uyarılarını nasıl halledebilirim.

_Faruk

Üye
restore ve update settings uyarıları derken neyi kastediyorsun anlayamadım

megatim

megatim

Üye
    Konu Sahibi
İphone u bilgisayara taktığımda itunes açılıyor ve karşıma bu menü geliyor :

_Faruk

Üye
telefonu galiba telefondan ayarlarını sıfrlamşsnz iphone sil dediniz galiba onu kastediyo üstekine basn orda eski ayarlar olabilr onla update edn yada yeni iphone dyn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt