megatim
Üye
İphone 3gs Restore Update ?
İyigünler
Arkadaşlar geçenlerde amerikadan bir arkadaş iphone getirdi
1- 375 dolara sizce İphone 3 GS nasıl
2- Telefoncuda itunes yüklettim kırdırma işlemi yapıldı ve pass işlettirildi.
4.3.3 (8j2) sürüm numarası görünüyor. Cydia yüklenmiş durumda. Telefonun kapasitesi telefonda
ve bilgisayardaki itunes programında 6.7 GB görünüyor fakat bilgisayara taktığımda Autorun dan
dosyalara baktığımda 13 GB görünüyor telefon kaç gb bu durumda.
3- Bilgisayara takıp itunes çalıştığında drek update settings ve restore seçenekleri çıkıyor telefoncu
restore yapma diye uyarmıştı bende yapmadım. Fakat itunesten bişey yükleyemiyorum ne yapmalıyım
Şuan telefonu problemsiz kullanıyorum fazla kurcalayıp problem yaşamak istemiyorum.
4- Siteden WinSCP programını indirdim fakat kurulumda Wireless İP istiyor ama ben 3G den internet e
giriyorum ip numarasını nerden öğrenebilirim
Bunun dışında iphone la ilgili tavsiye edeceğiniz oyun program yada başka bir şey varsa paylaşın
lütfen. Teşekkürler...
Arkadaşlar geçenlerde amerikadan bir arkadaş iphone getirdi
1- 375 dolara sizce İphone 3 GS nasıl
2- Telefoncuda itunes yüklettim kırdırma işlemi yapıldı ve pass işlettirildi.
4.3.3 (8j2) sürüm numarası görünüyor. Cydia yüklenmiş durumda. Telefonun kapasitesi telefonda
ve bilgisayardaki itunes programında 6.7 GB görünüyor fakat bilgisayara taktığımda Autorun dan
dosyalara baktığımda 13 GB görünüyor telefon kaç gb bu durumda.
3- Bilgisayara takıp itunes çalıştığında drek update settings ve restore seçenekleri çıkıyor telefoncu
restore yapma diye uyarmıştı bende yapmadım. Fakat itunesten bişey yükleyemiyorum ne yapmalıyım
Şuan telefonu problemsiz kullanıyorum fazla kurcalayıp problem yaşamak istemiyorum.
4- Siteden WinSCP programını indirdim fakat kurulumda Wireless İP istiyor ama ben 3G den internet e
giriyorum ip numarasını nerden öğrenebilirim
Bunun dışında iphone la ilgili tavsiye edeceğiniz oyun program yada başka bir şey varsa paylaşın
lütfen. Teşekkürler...