İphone 3GS Restore Nasıl Yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3GS Restore Nasıl Yapacağım
Arkadaşlar merhabalar iphone 3GS 16 gb cihazım var(ios 5.0.1) . cihazda bir problem var.Problemim açtığım diğer konuda mevcut buyurun linki http://www.maxicep.com/iphone-deste...garip-bir-ariza-ariza-acil-yardim-634756.html

Öncelikle şunu belirmek isterim . Telefonu restore etmek konusunda internette bir çok araştırma yaptım ancak çok fazla işlem var ve kafam acayip derecede karıştı. Ve ben iphone kullanmaya yeni başladım ve çok acemiyim . Yazılarda okuduğum bir çok yabancı kavram var pek anlamadım.

Şimdi telefonu nasıl restore edeceğim ? bende ios 5.0.1 kurulu , 5.1 e yükseltmek istemiyorum .5.0.1 ' e devam etmek istiyorum.Ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum :( ayrıca acemi olduğum için telefona zarar vermekten korkuyorum ( açılmama gibi sorunlar ) .

Ben en son sürüm itunes kullanıyorum ve herşeyi Türkçe . Bana nasıl yapıldığı anlatacak olan var mı ? Şuan moralim çok bozuk , daha 1 hafta önce aldım ve hemen bozuldu . Lütfen yardım edin ..

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar az biraz araştırma yaptım tinyumbrella ile shsh kaydını bilgisayara aktarmak gerekiyormuş bende kurdum "save shsh"yaptım ( tabi oldumu bilmiyorum) . size bir resim atayım lütfen inceleyin . bundan sonra hangi aşamaya geçmem gerek , ne yapmalıyım ? bu kayıt ne işe yarayacak daha sonra nerde nasıl kullanacağım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt