iphone 3gs mi htc desire mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Romeo_1907

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs mi htc desire mi ??
arkadaşlar iki telefon arasında kaldım kullanan arkadaslardan ricam telefonların artı ve eksilerini yazsınlar telefon alma nedenimde film izleme, internette gazinme ve oyun oynama :d: bi türlü karar veremedim :hmmm bide desire nin şarjı çabuk bitiyormuş...

Starsley

Sorman hata fark ile desire

Revengeful

Emekli Yönetici
Dediklerinin hepsini İPhone da yapabilirsin.

Romeo_1907

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonları kullanan yok yaaw :S

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben IPhone 3gs ve 4 kullanıyorum. Her yönden IPhone en iyisi..

Romeo_1907

Üye
    Konu Sahibi
gönlüm daha çok desire'den yana ama bi türlü kesin bi cevap alamadım batarya çok az dayanıyormuş duyduğum kadarıyla buda beni soğutuyor : (
tam olarak kaç saat gittiğini bilsem keşke :ağlarım:

asruh03

Üye
hergün şarz edersin bende var satıcam 3gs alıcam

61semih

61semih

Üye
htc daha iyi ama işlemci hızı buyuk olunca batarya omru kısa oluyor (en azıncan bu cıhazdakı bataryada) telefon olarak degılde mobıl cıhaz olarak kullanırsan 1 gun bıle gıtmedıgını soyluyorlar iphone i bilmiyorum fazla ama senın aradıkalrın iphone de var gibi duruyor oyun ınternet film oncelıklerın.bunu dıyeecgım aklma gelmezdı ama iphone al :)

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz

Romeo_1907

Üye
    Konu Sahibi
desire yi alacam siparişi verdim 2,3 gün sonra geliyor onu secmemin nedeni flash desteğinin olması android gitgide büyüyor iphone ise iki ileri bir geri gidiyor ....

61semih

61semih

Üye
:heyo:
desire yi alacam siparişi verdim 2,3 gün sonra geliyor onu secmemin nedeni flash desteğinin olması android gitgide büyüyor iphone ise iki ileri bir geri gidiyor ....

pişman olmazsın tek eksı yone şarj sorunu ama gercekten akıllı bır secım yapmıssın hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: _reflex_ ve çılgınkarpuz

Romeo_1907

Üye
    Konu Sahibi

pişman olmazsın tek eksı yone şarj sorunu ama gercekten akıllı bır secım yapmıssın hayırlı olsun

sağol semih bi sorum daha olacak. bu telefona daha güçlü bi batarya alabilmemiz mümkün mü acaba??

61semih

61semih

Üye
oyle bir seçenek olsa zaten uretıcısı yapartı bunu dıye tahmin ediyorum

• Beğen
Tepkiler: çılgınkarpuz
_reflex_

_reflex_

Üye

Pişman olmazsın tek eksı yone şarj sorunu ama gercekten akıllı bır secım yapmıssın hayırlı olsun

bizim ki hiç ilerlemiyo . Fw jaflıyoz kedimizi öyle avutuyoruz. Dizi izleme sitelerinden dizi izleyemiyoruz

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
HTC Desire bence...:oke:

hoss

hoss

Üye
htc desire

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt