Iphone 3gs kayıttan düşme

Sponsorlu Bağlantılar

furkan713

furkan713

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3gs kayıttan düşme
MErhaba arkadaşlar.
Iphone 3gs almak istiyorum. internette gördüğüm fiyatlarda şöyle bi durum var,
ucuz telefonlar hep kayıttan düşmüş yada kayıt ettirilmemiş
Ben kayıttan düşmüş veya kaydettirilmemiş bi telefon alsam,
açtırıp kullanabilir miyim ? açtırarsam maliyet ne olur ?
Birde 3gs yi en hızlı çalıştıran iso sürümü hangisi acaba ?
TEşekkürler

restmod

restmod

Üye
Pasaport kaydi yaptirsan 115 lira falan tutar kayit

furkan713

furkan713

Üye
    Konu Sahibi
DAha ucuza halledemezmiyim. Pasaport bulmak mesele değil

restmod

restmod

Üye
Daha ucuza halledemezsin zaten 115lira vergi dairesine yatirilan para

furkan713

furkan713

Üye
    Konu Sahibi
Abi illegal bi yolu yokmudur ?

hakanmert5

Üye
malesef bende 1 ay aradım 4s im için zar zor 3 hafta önce buldum toplam 135 liraya hallettim pasaport için iş bankasına 115 yatırdım operötör ise 20 istedi

-Emre

-Emre

Üye
Bu devirden sonra 3gs alınmaz. Eğer çok donanım istemiyorsanız 4u tavsiye ederim. Ancak fiyat Aralığıniz düşükse android cephesine yonelmelisiniz :oke:

-Fight-

-Fight-

Üye
yurt içi olsun kafanız rahat olsun risk yaşamayın

furkan713

furkan713

Üye
    Konu Sahibi
Bence apple kalitesi androitten iyidir. Bütçe sıkıntılı olduğu için 3gs :)

-Fight-

-Fight-

Üye
Dediğim gibi yurtiçi olsun ve ya imei yi btk dan kontrol edip alınız ilerleyen zamanda sıkıntı yaşatmaması için bütçe kısıtlı ise 3GS en iyisi hemen hemen tüm programları açar

furkan713

furkan713

Üye
    Konu Sahibi
Evet. bence 3gs nin tek eksiği kamerasının flashının olmaması. o fiyatta b büyüklükte bi ekranı olan ve flashlı olan bi tel bulsam tercih edicem ama daha bulamadım. öneriniz varmıdır ?

- - - Eklendi - - -

BU arada www.maxicep.com mobil adına en iyi forum maşallah. herkes fikrini söylüyüor ortam güzel

ChasingTheSun

Üye
Pasaport bulmak mesele olmayabilir ama o pasaportun kaydetme imkanı olması için de yurtdıaından Türkiyeye son 30 gün içinde giriş yapmış olması lazım.Ayrıca piyasada unlock yapmak için ipad baseband çakılmış yüzlerce cihaz dolaşıyor,bence model kısmında TU/A yı görmeden iPhone'u almayın.(Bizzat kendim yaşadım aynı sıkıntıları)
Bir de şunu söylemek istiyorum,iPhone 3GS istiyorsanız max 400 tl bütçeniz vardır.O bütçede bir android de bugünkü 3GS'in açtığı hiçbir kaliteli oyunu A-ÇA-MAZ.Düşük bütçeye 3GS hala mantıklı bir seçim :oke: Bir de iOS 5.1.1 JB olduysa tadından yenmez.

Üst Alt