Iphone 3gs ios 5 de kasıyormu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasus

Nasus

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 3gs ios 5 de kasıyormu
arkadaşlar elime 400 tl gibi bir nakit geçti ios 6 desteği olduğu için ve appleın ürünlerini sevdiğim için iphone 3gs almayı düşünüyorum yalnız etrafımda iphone alma ios 6yı bırak ios 5 bile yüklersen telefonu aldığında kullanılmayacak derecede kasar diyorlar kullanamazsın diyorlar iphone 3gs kullananlar ios 5 de ios 6 beta kurmuş olanlar iphone 3gsin performansını söyleyebilirmi yarın telefonu alacağım kararım değişmez ise:hmmm

Epple

Epple

Üye
Yok o derece kasmaz merak etme. Evet 3gs iOS 6 alabilecek ama tum ozellikleriyle degil. Yani ios 6 nin bazi izelliklerinden mahrum kalacak. Bana kalirsa de ustune koy birazdaha 4 yada 4s al derim

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Biraz daha koy diyorsunda en ucuz 2. El iphone 4 900 tl. Sen 400 liraya ancak 3g bulursun.

Nasus

Nasus

Üye
    Konu Sahibi
@uuncu iyi pazarlık ettim ikna ettim adamı 400 e vallahi 400 ü zor buldum 4 e felan çıkamam işin doğrusu :( kasmasın tek derdim o

Epple

Epple

Üye
Yok kasmaz o kadar merak etme yani gördüm bikaç arkadaşımda öyle bi sorun yoktu.

Symbianize

Symbianize

Üye
400 tlye alabilecegin en iyi telefon :) ayrica gta 3 aciyor kasarmi sence

Nasus

Nasus

Üye
    Konu Sahibi
pedere dildöktüm iphone 4 e ikna ettim :)

Epple

Epple

Üye
Dogru yapmisin :D hevesini kirmamak icin soylemedim ama bu andan sonra 3gs almazdim yani ben

15097

15097

Üye
4'te hiç kasmaz :ehe 4S'te ise mümkün değil :ehe

geneluye

geneluye

Üye
iyi günler cevaplar yeni ben de burada sormak istedim acaba spot şekilde iphone 4s almak mantıklı mı garanti vb yok ya hani gerekir mi garanti nereyi önerirsiniz? cevap verirseniz sevinirim hayırlı ramazanlar

aşkım34

Üye
İphone3gsmi:)) 400 e iyiymis yurttisidir yada bisi vardir:))

cmlkrc

cmlkrc

Üye
Kasmaz rahat ol

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Yok bea iphone 3gs de ios 5 kasmiyor ben kullaniyorum

15097

15097

Üye
iOS 6'da yolda :eller: Saatler kaldı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt