iPhone 3GS iOS 4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DjFumpingChoons

DjFumpingChoons

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS iOS 4
Selam arkadaşlar ben iPhone 3gs telefonuma iOS 4 Yüklemeye düşünüyorum telefonu kasıyormu yükleyenlerden yardım bekliyorum.

abdullahsalam

Üye
Ben yukledim kesinlikle kasmiyor... Ama olumsuz yonleri var su anda jb yok.. Ve bende bir sorun var su anda kamerada cekim hizi artmis ancak cekilen bir fotografta cop sepetine dokundugunda fotograf kaydediliyor diye bi yazi cikiyo ekrana ve uzunca bi sure boyle kaliyo normalde aninda silmesi lazim neden kaydediliyo diyo kapatip actim teli ve o fotolarin silindigini gordum... Bunu yasayan arkadaslar oldumu bilmiyorum varsa bu bu sorunla karsilasip nasil halledildigini bilenler bi zahmet paylasirlarsa sevinirim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben ilk çıktığı günden beri custom firmware yaptım ve kullanıyorum.dediğiniz hiçbir problemle karşılaşmadım.telefonunuzu bir restore yapın bakalım.

Necmati

Necmati

Üye
bilmiyorum sana yardımcı olabilirmiyim ben ıpod touch ma yükledim bende biraz kasma var..:oke:

*Slayer*

*Slayer*

Üye
bendede kasma yok. Güzelce kullanıyorum. memnunum. Bazen pişman oldugum oldu ama versionun özelliklerini keşfettikçe sevmeye başladım. telefonu ilk aldıgımda hiç birşey bilmiyordum zevk almıyordum. Şimdi süper bir makina oldugunu anladım:):)

--------------- Ekleme ---------------

arti bilgi vermek istiyorum. Bazı arkadaşlar mms atmıor diyor ios4 te iyice mesaj bolumunu incelerlerse görecekler mesaj yazma kısmında fotoğraf resimi var oraya tıklayınca mevcut resimi veya yeni cektiğin resimi gönderebiliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt