Öneri Iphone 3gs hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Konu Sahibi
Iphone 3gs hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Iphone 3gs hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Ben kullanıyorum gayet iyi ama 32 gb olanı olsaydı daha iyi olurdu.Şuan jealbreak li ve istediğimi yapabiliyorum memnunum.

Konu Sahibi
Bende almayı düşünüyorum öğrenci adamım bunu alabiliyorum.goruslerinizi almak istedim

MaxipmaN

Üye
performans anlamında çok geride hill climb falan çok yavaş açılıyor bunları göze almalısın

Konu Sahibi
Şöyle düşünüyorum. ipod touch 5 alsam, skype vb telefon gibi kullansam ?

0MG90

Üye
4s al onun yerine daha iyi.

arkadaş öğrenciymiş bütçesi 3gs e yetiyomuş. Siz diyosunuz 4s alsan daha iyi parası olsa alır 3gs hakkında düşüncelerinizi soruyo size :/

0MG90

Üye
2. El çok temize satılanlar var araştırma yapın biraz.

Konu Sahibi
Ipod touch 4 , şimdiki telefonumun yanına alsanmmı beyler ?

0MG90

Üye
O zaman iPod Touch 4 uygun fiyata bulabilirsiniz bende almayı düşünüyorum. 200liraya uygun var baya.

Konu Sahibi
e, bi sorum olacak , ipodu herhangi bir şekilde cep telefonuna bağlayıp görüşmelerimi ipod üzerinden yapabilirmiyim ? nette baktım, skype vb le yapiliyormuş sanırım

0MG90

Üye
Skype vb için hat gerekmiyor zaten. Ama iPod u iPhone gibi arama, mesaj kısmını açacak aparat mevcut.

Konu Sahibi
Skype vb için hat gerekmiyor zaten. Ama iPod u iPhone gibi arama, mesaj kısmını açacak aparat mevcut.
sağolun yoruyorum sizi ama- apraratın ismi- linkini verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler

Konu Sahibi
aa ahada buldum = ApplePeel 520 diye bi alet

bu arada @0MG90 teşekkürler

Konu Sahibi
Hmm.düşündümde mantikli yani. ipod touch 5 alırsın bide bu kılıf iphone 5 ayarinda bi cihaz olur.daha ucuza mal olur bide