iphone 3gs de edge(interneti) kapatmak

Sponsorlu Bağlantılar

artistmami20

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs de edge(interneti) kapatmak
MERHABA,
bu telefonda edge nasıl kapatabiliriz? oldu olmadık edge girip konterleri harcıyor bunun için program falan bilen var mı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ayarlardan ağ ayarlarını bul kapat..

artistmami20

Üye
    Konu Sahibi
buldum ama kapanmıyor, edge surekli turkcell yazısının yanında, otomatik bağlanıyor ne yapmam gerekiyor?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman bağlantı ayarlarından Turkcellin ayarlarını değiştir..sallamasyon birşeyler yap..

pitbull112233

pitbull112233

Üye
musteri hizmetlerinden gprs/egde/internet seceneklerini kapattirabilirsin. sebekeden kapaninca E yazisi kaybolur

cmcmcmcm

Üye
aynı sorun bndede vardı bisürü kontorlerm gtti ilk başda:D ayarları sallayınca sms atmadada sorunlar çıktı bnde fln en gzli turkcelle gttm 10 sn yede kaldırdı e fln kayboldu neti gprs fln hep iptal ettrdm

ha3823

Üye
selam arkadaslar...eskıden ıphone kullanıyodum....hatırladıgım kadarıyla ag ayarlarlarında internet yazan yere 1 ekleyın ..boylece bırdaha gırmez takı sız 1 silene kadar....:)

Ayazovina

Üye
tam olarak nerdeo ayarlar bende de 3gs var ama göremedm tam olarak yerini bilen var mı????

amon35

amon35

Üye
ağ ayarlarında internet yazan yere internetyok yazın bitişik yeterli :D benimde gidiyordu hemen çözüm olarak denedim ve olumlu sonuç aldım.

bolbul

Üye
  1. “Ayarlar” ekranı açılır,
  2. “Genel” bölümüne geçilir,
  3. “” bölümüne geçilir,
  4. “Hücresel Veri Ağı” bölümüne geçilir,
  5. “APN” değerinde yazan bilginin yanına geçici bir değer eklenir. Örnek olarak TURKCELL hatlı bir cihazda bu eğer “internet” iken bu değer “internet1” olarak güncellenir.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
tek yapman gereken musteri hiz. arayıp kapatırman yoksa konturun durmadan gider

bolbul

Üye
  1. “Ayarlar” ekranı açılır,
  2. “Genel” bölümüne geçilir,
  3. “” bölümüne geçilir,
  4. “Hücresel Veri Ağı” bölümüne geçilir,
  5. “APN” değerinde yazan bilginin yanına geçici bir değer eklenir. Örnek olarak TURKCELL hatlı bir cihazda bu eğer “internet” iken bu değer “internet1” olarak güncellenir.

--------------- Ekleme ---------------

bu şekilde baglanmadıgı için kontur gitmiyor ve lazım oldugu zaman 1 yazısını kaldır ve tekrar baglan....

daymoon

daymoon

Üye
arkadasım bende aynı sorunu yasıyordum oparator um turkcell ken soylendigi gibi baglantı ayarlarınde degişiklik yaparak sorunu cozuyordum ama vodafona gectim butun ayarları bozuyorum yinede safariye giriyor yani yine baglanıyor biraz arastırma yaptım ve BossPrefs diye bir programla sorunu cozdum programı acınca 3g,edge, vb benzeri kapatma secenekleri var istedigini kapat ben sorunu boyle cozdum yalnız programı yuklemek için telin J.B. olması lazım eger oyleyse Cydia dan proyu yukleyebilirsin umarım sorunu cozersin.

poestt

Üye
pekı ınternet1 yapınca wi-fiden baglanabılıo muyuz sorunsuz bı sekılde kablosuz modemımızle ??

muratalen

Üye
tşk

Takipçi Satın Al

Üst Alt