iphone 3gs alınırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibrahimkoc_1907

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs alınırmı
baslıktada oldugu gibi aklım iphoneda kaldı sizce almalımıyım

cyber

cyber

Üye
böyle konular çok açıldı biraz baksan

monibrasco12

Üye
Iphone alcaksan 4s alcaksın yoksa o paraya neo v arc bu tarz telefonlara yönel

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Şahsen bugün aldım kullanıyorum ve çok rahat Samsung galaxy w ile 3gs arasında kalmıştım 3gs'ye yöneldim gerek uygulamalar, gerek kalite, her konuda beni bu telefona itti çünkü xperia neo v baktım Sar değeri 1.65 masallah adamı 10yıla kanser eder, Galaxy w çok iyiydi ona yöneldim ram yetersizlik sorunu, oyunlarda ve telefon arayüzde doldurunca kasma , hafıza kartına rootsuz program atamama vb. özellik beni iphone 3gs 'ye itti ve şuanlıkta memnunum iyiki 3gs almışım dinlediğim kadarı ile de hiçbir eksik yönünü bulamadım

monibrasco12

Üye
Şahsen bugün aldım kullanıyorum ve çok rahat Samsung galaxy w ile 3gs arasında kalmıştım 3gs'ye yöneldim gerek uygulamalar, gerek kalite, her konuda beni bu telefona itti çünkü xperia neo v baktım Sar değeri 1.65 masallah adamı 10yıla kanser eder, Galaxy w çok iyiydi ona yöneldim ram yetersizlik sorunu, oyunlarda ve telefon arayüzde doldurunca kasma , hafıza kartına rootsuz program atamama vb. özellik beni iphone 3gs 'ye itti ve şuanlıkta memnunum iyiki 3gs almışım dinlediğim kadarı ile de hiçbir eksik yönünü bulamadım

Açmıyo artık appsleri 10 gün sonra jb de yaparsın garanti dışı kalır

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Açmıyo artık appsleri 10 gün sonra jb de yaparsın garanti dışı kalır

Su an telefondan giriyorum ben zaten bu 3gs yi oyun icin almadım genelde internette takılıyorum uygulamaları da iyi çalışıyor gayet memnunum sonuçta Apple kalitesi kameraya bile 3.2mp diyor cogu 5mp kameralardan daha iyi

monibrasco12

Üye
Su an telefondan giriyorum ben zaten bu 3gs yi oyun icin almadım genelde internette takılıyorum uygulamaları da iyi çalışıyor gayet memnunum sonuçta Apple kalitesi kameraya bile 3.2mp diyor cogu 5mp kameralardan daha iyi

O telefon öldü html5le ne kadar takılabilirsin neov ve w de flash player var

papakudioflu

papakudioflu

Admin
hayirli olsun ben de kullaniyorum guzel cihaz jb yap puffin browser yukle bak keyfine.

MrExpert

MrExpert

Üye
Al arkadaşim pişman olmassin ben aldim gayet memnunum..

Neverex

Üye
Alınmaz olur mu hiç ya. Alacaksan tavsiye ederim. :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye
O telefon öldü html5le ne kadar takılabilirsin neov ve w de flash player var

Adobenin artık androide flash player yapmayacağını bilmiyorsun sanırım. Ayrıca birkaç yıl sonra flash diye bir şey kalmayacak html5 geliyor

monibrasco12

Üye

Adobenin artık androide flash player yapmayacağını bilmiyorsun sanırım. Ayrıca birkaç yıl sonra flash diye bir şey kalmayacak html5 geliyor
yenisini yapmıycak ve açık oldukça güncelleme alıcak ayriyetten internette var olan apk leri kimse silemez.birkaç yıl sonrayada emin ol 3gs devam eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt