ıphone 3gs 8 gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ıphone 3gs 8 gb
arkadaşlar bu telefon turkcellde nakit 740 a satılıyor sizce bu telefonu almalımıyım ya da yeni çıkan 1000 liraya kadar olan android mi almalıyım

Bence android al 2 3 aya kalmaz 3gs in destegi biter ve donanim olarak daha iyi bir secim olur android

Tepkiler: Amaru Shady ve by*cambaz
3GS desteği çekilmese bile çok yaşlandı telefon.Artım yeni oyunları kaldıramıyor malesef...Onun yerine 1000 lira civarında bir Android telefon alabilirsin hiç yoktan 3GS'ten daha uzun ömürlü olur.

Tepkiler: by*cambaz
    Konu Sahibi
zaten bir düşünce idi androidli alıcam

15097

Üye
android al iphone 3gs çıkalı kaç yıl oldu

Bence al kardesim ben alicam para biriktiriyorum.Eski olduguna bakma biraz eski ama suan bile ayni fiyattaki rakipleriyle yarisir galaxy wonder neo v vs.. isletim sistemi android gibi cok hiz ve gpu istemiyor ios.Suana kadar butun oyunlari oynarsin sorunsuz bazi arkadaslar acmaz falan demiste gayet rahat oyunlari aciyor zaten iphone 4 ile kullandigi gpu ayni

15097

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4834258]Bence al kardesim ben alicam para biriktiriyorum.Eski olduguna bakma biraz eski ama suan bile ayni fiyattaki rakipleriyle yarisir galaxy wonder neo v vs.. isletim sistemi android gibi cok hiz ve gpu istemiyor ios.Suana kadar butun oyunlari oynarsin sorunsuz bazi arkadaslar acmaz falan demiste gayet rahat oyunlari aciyor zaten iphone 4 ile kullandigi gpu ayni [/QUOTE]

zorla okudum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...