iphone 3gs 4.3.3 mf 05.14.02

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

escape_leak

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs 4.3.3 mf 05.14.02
Arkadaşlar dün telefonuma os 4.3.3 kurdum.

telefon bilgilerim :
iphone 3gs
sürüm 4.3.3
modem firmware 05.14.02

herşey güzel telefon çalışıyor ancak hat bulamıyor,
oparötörler kısmına geldiğimde "ağ listesi yüklenemedi" hatası veriyor.

Ayrıca telefonum yurt dışından geldi ancak daha önce kullanabiliyordum yeni sürümü yükleyince böyle oldu, pasaport a IME kaydı da yapılık telefonun.

ultrasn0w ile unlock yapmayı denedim ama hala hat bulamıyor, yardım ederseniz memnun olurum.

Kolay gelsin. :vur
 


hakankurban

hakankurban

Üye
daha önce kullanabiliyorum demişsin önceki sürümün ve basebandın neydi eğer 05.14 ve öncesi ise kullanabilirsin ama 05.14 e sen çıkardıysan ipad basebandı yapmak zorundasın cihaz hakkındaki verdiğin bilgiler yeterli değil cihaz free sim mi
 

escape_leak

Üye
    Konu Sahibi
Daha önceki sürümün Os 3.1.2 ya da 3.0 küsur idi tam olarak hatırlayamıyorum. baseband neydi ona hiç ama hiç bakmamıştım. Ancak o sürümü de makina yurt dışından gelince kendim kırmıştım. ve de gayet iyi çalışıyordu, ancak os 4 e geçeyim dedim ve 4.3.3 ü yükledim sonra bu sorun ile karşılaştım. Bu sorunu aşmanın en iyi yolu nedir ? Peki bu baseband ı eski sürüme düşürmek gibi birşeyler söz konusu olabilir mi acaba ?

bir yerde 4.1 versiyonunu yükletip Baseband'ı 06.15.00 yapılarak unlock işleminin yapılabileceği yazıyor.
 
hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşım sen basebandı yükseltmişsin artık geri dönüşümü yok ipad basebandı yapmak zorundasın artık işi zora sokmuşsun ipad basebandı yap jailbreak ve unlock yap kullanmaya başla ..06.15 ipad besebandı yapacaksın redsnow ile
 

escape_leak

Üye
    Konu Sahibi
tamam anladım, 3g ler için baseband düşürme işlemi çıkmış, umarım yakında 3gs için de çıkar ver kurtuluruz şu baseband olayından. :( herkese kolay gelsin.
 

ali_drmz

Üye
escape kardes bende aynı hatayı yaptım suan benımde sım problemım var nasıl halledecegız acıklarmısın hatta kardes maıl adresımı vereyımde sana zahmet maıl atsan nasıl olur... bende yenıyım malesef... [email protected] beklıyorum ınsaallah kardes yardımlarını
 
hakankurban

hakankurban

Üye
3g ler için sadece bootloader 5.8 baseband düşümü var oda yüzde bir ihtimal bootloaderin 5.8 olması bu şekilde baya gider yapacak bişey yok..
 

ali_drmz

Üye
ne yapmalıyım yanı sımdı ıphone 3 g s benımkı surumunu 4.3.3 modem fırmware de 05.16.02 olmus ve kullabıldıgım sım kartı sımdı kullanamıyorum.. bugun kac yere sordum sımklıdını kırmak lkazım dedı ve 110 tl cektı... bı baskası ıse baska bırsey dedı 20 tl dedı bende araf ta kaldım ... suankı surumunu dusurmek mumkun degılmı???
 
hakankurban

hakankurban

Üye
düşürmek mümkün değil artık 06.15 ipad basebandı yapacaksın jb ve unlock işlemlerinden sonra telefonu kullanabilirsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt