iphone 3gs 32gb siyah

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nizam2009

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs 32gb siyah
temiz arkadan cok az cizik var 900 tl kayıtlı ve simkart apple sirketinden orjinal acılmıs...

aşkım34

Üye
çok bence

mete_bey

Üye
750 deseydi almıştım şimdiden

nizam2009

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bu diyerleri gibi deil sıfır fiyatı normalden 150 200 lira fark ediyor sim apple sirketinden orjinal acılmıs 850 ye veririm..

--------------- Ekleme ---------------

yani update istedigin zaman yaparsın unlock beklemene gerek yok rahat...

ellinika

Üye
arkadaslar bu diyerleri gibi deil sıfır fiyatı normalden 150 200 lira fark ediyor sim apple sirketinden orjinal acılmıs 850 ye veririm..

--------------- Ekleme ---------------

yani update istedigin zaman yaparsın unlock beklemene gerek yok rahat...

850 de çok kardeş.
eğer düşünürsen 5800xm + 300 lira veririm nakit.

nizam2009

Üye
    Konu Sahibi
yok ya ben takas istemiyom satmak istiyom bunu ama bakın bu simi orjinal acılmıs update yaptıgın zaman unlock beklemene gerek yok anında acılıyor telefon bu yuzden digerlerinden pahalı satılıyor..

kronikyorgun

kronikyorgun

Üye
yok ya ben takas istemiyom satmak istiyom bunu ama bakın bu simi orjinal acılmıs update yaptıgın zaman unlock beklemene gerek yok anında acılıyor telefon bu yuzden digerlerinden pahalı satılıyor..

factory unlocmu cıhazınız fabrıka cıkısı sımfreeemı suan uzerındekı surumu ve basebandını kutu içereğini durumunu bana bıldıırırsenız dusunebılırım

nizam2009

Üye
    Konu Sahibi
telefon factory unlock her yerde calısır surum 4.2.1 sarj ve kulaklık var yanında zaten baska bir sey yok yanında... hepsi orjinal.. isterseniz versiyon yukseltirim...

iissoo359535

Üye
n86 8mp üstüne ne kadar istersiniz

Tknloji hastasi

Üye
850 TL ye kaç ekmek gelir ?
iyi satışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt