ıphone 3Gs 32 gb wifi nasıl açılacak

Sponsorlu Bağlantılar

memoliykos

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3Gs 32 gb wifi nasıl açılacak
arkadaşlar 2 gün önce hediye olarak ıphone 3Gs 32 gb telefon aldım telefon sanırım sonradan türkçeleştirilmiş internette elefonun özelliklerine baktığımda wifi wriless bağlantısı bulunuyor fakat benim telefonumda onları açacak simge felan yok nerden açacam acaba yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler (not: wifi dışında daha birçok özellik yok mesela safari , youtube )

• Beğen
Tepkiler: petekyou

berktezkosar

berktezkosar

Üye
telefonu sana ailen hediye etmiş heralde :D settings'e gir .. Restrictions'a gir.. büyük ihtimal onun açık olması lazım.. onu kapatman için şifreyi girmen lazım ama.. şifreyi bilmiyorsan nası yapacağın hakkında hiçbir fikrim yok..

memoliykos

Üye
    Konu Sahibi
telefonu sana ailen hediye etmiş heralde :D settings'e gir .. Restrictions'a gir.. büyük ihtimal onun açık olması lazım.. onu kapatman için kodu girmen lazım ama.. kodu bilmiyorsan nası yapacağın hakkında hiçbir fikrim yok..

ailemin alması neyi değiştirecek ve sanırım yazımı tam okumadın telefon sonradan TÜRKÇELEŞTİRİLMİŞ yani türkçe yazarsan sevinirim

berktezkosar

berktezkosar

Üye
ayarlar>Genel>Sınırlamalar>Sınırlamaları etkisizleştir demen gerek bnm tahminim.. ama dediğim gbi şifreyi blmiorsan değiştiremezsn.. yardımcı olabildiysem sevindm :oke:

memoliykos

Üye
    Konu Sahibi
telefonda ayarlar ve genel e tıklıyorum sınırlamalar yok ama :(

berktezkosar

berktezkosar

Üye
Otomatik Kilit
Parolayı kilitle
SINIRLAMALAR olması lazım.. :/

cehennematesi

Üye
çin malımı ben de wifiye girmeiyorum ama benım cin malı lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmm:ağlarım:

pirpir62

Üye
ayarlara gir,orda ucak modunun altinda wi-fi var ona tikla tekrar wi-fi gelecek onun karsisindaki bosluklara tikla ister ac ister kapat

carantinas

carantinas

Üye
nasıl sınırlamalar yok madem oyle arkadasım ıtunes dan restore et en basiti yani eger telefon orjinalse..

egecimege

egecimege

Üye
bende 32 gb 3GS kullanıyorum, Wi-Fi soruyorsanız direk ayarlara girin üstten ikinci menü wi-fi. safari ve youtube için itunes tan restore etmeniz yetecek. 3.1 olduğundan bunu yapmanız gerekiyor zaten. İyi günler

Üst Alt