İphone 3gs 32 gb telefon çöktü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerilerigit

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3gs 32 gb telefon çöktü
Telefonum çökmüştü. ios 6 idi. çökünce 4.1 yüklediler. Bana sadece onu yükleyebiliriz dediler. ama 4.1 de şarj az gidiyor ve uygulama yüklenmiyor. Nasıl çöktü sorusuna cevap olarak pc den 6.1 i 5.1 e düşürecektim. ve o esnada çöktü.

Şimdi size sormak istiyorum. Ben şimdi güncelleştirme yapsam telefon kabul eder mi? Bir de nasıl güncelleştirme yapabileceğimi söyleseniz güzel olur. Şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yok mu yardım edecek bir vatandaş :)

arsima89

arsima89

Üye
Telefonum çökmüştü. ios 6 idi. çökünce 4.1 yüklediler. Bana sadece onu yükleyebiliriz dediler. ama 4.1 de şarj az gidiyor ve uygulama yüklenmiyor. Nasıl çöktü sorusuna cevap olarak pc den 6.1 i 5.1 e düşürecektim. ve o esnada çöktü.

Şimdi size sormak istiyorum. Ben şimdi güncelleştirme yapsam telefon kabul eder mi? Bir de nasıl güncelleştirme yapabileceğimi söyleseniz güzel olur. Şimdiden teşekkürler

- - - Eklendi - - -

yok mu yardım edecek bir vatandaş :)

Arkadaşım İphone dan pek anlamam ama güncelleme yapman lazım o arkadaşlar saçma konuşmuş neden güncelleme yapamayacakmışsın içinde parça mı yandı ne oldu sanki... normal ios un wifi üzerinden güncelleme politikasını uygula bence

byname

Üye
ıtunesle guncelle cıhazın buyuk ıhtımal sımlok oldugundan jlbreak yontemıyle 4.1 yuklenerek sım kılıdı acılmıstır yukseltmen ıcın para odeyıp sım kılıdını actırman grek bu konuda irtibat kurarsan yardımcı olurum dostum 507 747 8669

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt