iPhone 3GS - 3.1.3 Version JailBreak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS - 3.1.3 Version JailBreak ?
Arkadaşlar Çıktımı ? 3.1.3 İçin JailBreak .?

--------------- Ekleme ---------------

??.

• Beğen
Tepkiler: izmer

abdullahsalam

Üye
malesef daha çıkmadı günlük forumları takip ediyorum bi gelişme yok... çoğu kişi iphone 3g 2g jailbreak yaptığını yazmış anlatmış ama benim telefonum iphone 3gs... daha ben beklemedeyim işte

SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
Halen Çıkmadı Sanırım :(

GOLFÇÜ39

Üye
iphone 3gs 16gb lığı yeni aldım.jailbreak yapınca telefonda ne gibi değişikler olur?:hmmm

serhat00

serhat00

Üye
iphonu jailbeaksiz bir seye yaramaz hi bir seyi beles indiremessin hicbire zarari yoktur bendden solemsi

SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
Ama Halen 3.1.3 Çıkmadı Değilmi ? 3GS

UNICORNDREAMS

UNICORNDREAMS

Üye
Ama Halen 3.1.3 Çıkmadı Değilmi ? 3GS

malesef program olarak yok sadece suan firmwareleri crakliyip yukliyebiliosun ama suan iphonun beynine blackra1n gibi girebilen basarili bi program windiws icin yok quickpwn programi var suan ama sadece mackintoslar icin:hmmm

serhat00

serhat00

Üye
evet en iyisi blackra1n

ralph_1907

Üye
ewt arkdslar bende gecenlerde 3gs makınama blackra1n ıle jb yaptırdım yalnız bende kapatıp actıgımda ıtunes ıstıyor onun ıcınde ozel bı program war onla acıyosunuz (ama ben hıc telı kapatmıyorum) baska bı problemı yok=)

SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
Anlatabilirmsnz :)

ralph_1907

Üye
anlatabılırdım ama bugun yukledıgım bı program telefonu kıtledı bende quickpwn programını denemeye karar werdım ılerleyen zamanlarda mac den kurup deneyerek sıze anlatabılırım... daha once bunu yapan yda kullanan arkdslar war mı bılmıyorum???

thelastefe

Üye
arkadaşlar yokmu 3.1.3 jail break işini çözen :(

SyDeanT

SyDeanT

Üye
    Konu Sahibi
1 2 Ayı Bulucak Diyorlar Telefonu Yeni Aldım Üstüne Güncelledim Bilseydim Valla Yapmazdım Çok Pişmanım Telefonun Hakkını Veremedim Bi Türlü :D

BasCuDa

Üye
hala gelmedimi ne zaman gelir bilgisi olan?

serhat00

serhat00

Üye
yk daha su an

hircin3838

Üye
iPhone 3GS 5.12 Baseband Unlock Yolda....

So earlier today there was a little rumble in the unlock world,via Twitter, as a new exploit was rumored to be found for the new iPhone 3.1.3 firmware� baseband 5.12. Sherif Hashim managed to crash the baseband, which in turn could possibly be used for an unlock.

What does all of this mean? Well, maybe an unlock for the early up graders of iPhone 3.1.3 that relied on the unlock and are now stuck. But, with the time it takes to actually develop it into an unlock, my guess is that no one will burn the exploit, and tip their hand to Apple this close to the release schedule for a new device and firmware. But, stranger things have happened.

ingilizcesi iyi olanlar ceviri yapabilirler...

serhat00

serhat00

Üye
Bu nedenle bugün erken saatlerde orada küçük bir gümbürtü olarak yeni bir 3.1.3 firmware 5,12 baseband yeni iPhone elde edebilirsiniz söylenti olarak yararlanma, heyecan ile, dünya kilidini de. Şerif Haşim bunun da muhtemelen bir kilidini açmak için kullanılabilir baseband, crash başardı.

Bütün bunlar ne anlama geliyor? Belki bir kilidini açmak için iPhone 3.1.3 olduğu ve kilidini artık sıkışmış dayanıyordu ve greyderler kadar erken. Ancak, gerçekte bir kilidini içine geliştirmek için gereken zaman, benim tahminim kimsenin, istismar ve Apple için sürüm takvimi için yeni bir cihaz ve firmware için yakın bu onların el ucu yanık edecektir. Ancak, yabancı şeyler yaşandı. al sana karde$im cevirdim turkeceye

peache

peache

Üye
bu demek oluyor ki çok zaman lazım mış :S

zed313

zed313

Üye
serhat dostum 3.1.3 çıkınca özele mesaj at senden hızlı kimse yok bilgi konusunda gec kalmayalım .)

tekenis

Üye
ewt arkdslar bende gecenlerde 3gs makınama blackra1n ıle jb yaptırdım yalnız bende kapatıp actıgımda ıtunes ıstıyor onun ıcınde ozel bı program war onla acıyosunuz (ama ben hıc telı kapatmıyorum) baska bı problemı yok=)

kapatıp açınca itunes istememesi için hangi program var anlatabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt