iPhone 3GS 16GB Beyaz İnci Çiziksiz Sıfır Gibi Türkiyeden Alınma !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bugra381

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS 16GB Beyaz İnci Çiziksiz Sıfır Gibi Türkiyeden Alınma !!!
Bugüne kadar her zaman klıfında kullanıldı. Arka ve ön tarafta çizik kırık çatlak vs yoktur. Tertemiz sıfır gibidir.

Kozmetik olarak 10 üzerinden 9,5 alır.

Turkcell'den alınmıştır ve garantisi bitmiştir. Diğer yurtdışından getirilen iphonelar gibi imei kapanma sorunu, baseband sorunu, gps çalışmama sorunu, sim kilidi sorunu gibi olumsuzluklar kesinlikle yaşamazsınız. İstediğiniz kadar versiyon yükseltin sim kilitlenmez ya da baseband bozulmaz.

Jailbreak işlemi yapılmıştır ve 10 sayfa oyun ve program yüklüdür. İphone lar arasında en çok hız olarak fark olan modeller 3G ile 3GS arasındadır. Neredeyse en az 3-4 kat daha hızlıdır 3GS. iPhone 4 te ise 15 saniyede açılan uygulama 3GS te 17 saniyede açılır, donanımsal olarak ip 4 le arasında fazla bir fark yoktur. Yanında USB kablosu ve şarj cihazı verilecektir. Versiyonu 4.1 dir.

Fiyatta pazarlık yoktur. Takas kabul edilmemektedir. Tamir görmemiştir, fakat ufak bir sorunu vardır. Ses arttırma tuşu basmamaktadır. Hiç önemli bir sorun değil, çünkü volume boost free adlı program ile ses fazlasıyla kontrol edilebiliyor. İsteyen tuşu düzelttirebilir, ben sorun olarak görmediğimden içini açmaya girişmedim. Resimdeki ekranın sağında olan tozdur, çizik değildir. Sitedeki en temiz 3GS dir.



Fiyat:775 TL

İsteyen alıcılara GET açılır
 


4SunShine

Üye
cihaz satıldımı?
 
özdeniz65

özdeniz65

Üye
n97+para ne dersin olur mu
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt