iphone 3g sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ufukdr

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g sorun
ıyı bayramlar arkadaslar

bende yurt dısından gelen sım kılıtlı bır cıhazwar sıtede yazan uygulamları kullanarak 3.0 wersıyonuna gecırdım sonrasında cydıda denen programıda yukledım ama sım takılı ıken serwıs saglıyıcının ısmının yazıcagı yerde aranıyor dıyor ama bır turlu serwıs saglayıcısı bulunmuyor nedenı nedendır bılgısı olan warsa lutfen yardımcı olsun sımıdıden tesekkurler.

cucu54

Üye
Sim unlock programı var siteden bulabilirsin.

ufukdr

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler denedım hatta yukleme oldu gorunuyor sonrasında bu seferde ıphone acılmıyor ekranda itunese bagla yazısı cıkıyor ıphone acılmıyor kısası :( yardımlarınızı beklıorum

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/iphone-3g-destek-yardim/iphone-3gs-jailbreak-unlock-245453.html

arkadaslar 1 gunumu werdım ama sonunda yaptım sorunlar: ayarları sıfırlama yapmak uzun sure ıslem yapmaya calıstı sonrasında ıphone acılmadı
2 sorun unlock yapma
benım kullandıgım program yukarda lınkte arkadas acıklamasını yapmıs ama ben oprogramın redsn0w 7 sını kullandım bılgınıze
oncelıkle ısletım sıstemım wın7 cok rahatlıkla sorunsuz kurulumu gerceklestırdım ılla xp olmasına gerek yok sadece
redsn0w 7 calıstırmadan once ustune sag tıklatım uyumluluga gırın xp uyumuyla acılma sekmesını tıklayın we alt kosedede yonetıcı olarak calıstırıda tıklarsanız daha saglama almıs olursunuz ıslemı .
yukardakı lınkte arkadasın anlattıgı gıbı kesın kez ressn0w7 ıle ıphone 3.0 kurulumu aynı dosya ıcınde bulunması gerekıyor ben dıger sekıllerındede denedım ama kurulum yapıyormus gıbı yaptım ama ıphone acılmadı
eger onceden itunesle 3.0 yukleme yaptıysanız dırek redsn0w7 ıle kuruluma gecebılırsınız ama yapmadıysanız ıteunesle bır kurulum yapın ondan sona dıger programa gecın we bazen ıtunesde kurulum yaparken sonda kurulum hata werıyor onu dıkkate almayın dırek olay bıtımınde ıtunesı kapatın we dıger kuruluma gecın yonergelerı takıp edın unutmayın bır yerınde tel baglı we kapalı olmalı onu es gecmeyın dıger sekıllerde denedım calısmadı kurulum bıtıcek tel acıldıktan sonra yukardakı lınktekı kurulumları yapın ve telınızı kullanın ıyı gunler

m_yakup

m_yakup

Üye
arkadaslar ii aksmlar! ben iphone 3g s aldım we bı cok seyını çösemedım yardım edın ltf :(
1- ıtunes proqramını ındrdım fakat resım atamıorum?
2- iphone yukledıqım musıkler zi sesı olmuormu ?
3- bu telde 3g yokmu ? :S:S:S:S
ltfn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...