iPhone 3G Sim Kartı Kırma İşlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 3G Sim Kartı Kırma İşlemi

Daha önce sizinle iPhone 3G’nin Dev-Team adlı bir grup tarafından sim kartı kilidinin kırıldığını açıklamıştık. Ama size bunu videolu olarak gösteremediğimiz için kulaklara pek inandırıcı gelmiyordu. Artık iPhone 3G sahipleri cihazlarında istediği operatörü kullanabilecekler.

Video’da Dev-Team ekibinden kimliğini açıklamak istemeyen bir kişi yer alıyor. AT&T hatlı sözleşmeli iPhone 3G’nin sim kartı kilidini kırarak, T-Mobile sim kartı ile çalıştırıyor. Bu işlem sırasında ‘‘yellowsn0w’’ adlı bir kilit kırıcı kullanılıyor. Bizler için tek eksi yönü cihazın garantiden çıkabilme durumu. Gerekli programlar için iPhone bölümümüzdeki konumuza giriniz.

• Beğen
Tepkiler: ararat0404

pierro6966

Üye
teşekkürler

fifthlui

fifthlui

Üye
dostum.. çok yeni bir şey çıktı.
Telefonunuz jailbreak li ve unlocked ve itunes baglanamiyorsaniz yapmaniz gereken iphone hactivate etmek. Bunu yapmak cok basit.

1. Iphone browserin son versiyonun indirin.

2. lockdownd dosyasini indirin

3. iphone browseri acin. "/usr/libexec" dizininde "lockdownd" dosyasi uzerine sag tiklayin ve indirdiginiz "lockdownd" dosyasi ile replace edin. Iphone kapatip acin. Umarim basarili olmustur.

Alıntıdır :) Alttaki linkte orjinal yonergeyi bulabilirsiniz.

ufukdr

Üye
sım kırmada benımde sorunum war bır turlu olmadı ama bılmıyorum senın yolladıklarınıda ındırdım ama ıphone broserde lokdown dosyası dıye bır sey cıkmadı :(

sadikov

Üye
arkadAs böyle konulari nasil o tozlu raflardan bulup cevay yaziyorsunuz anlamadim.
Dikkat edersen bu konu tam iki sene önce acilmis.Iki senede neler oldu neler?
Su anda en son yapman gerekn jailbreak ve unlock.
Bunuda zaten jeilbreaj yaptiginda hemen ultrasn0w ile yapiyorsun cok basit bir sekilde dk.da halledersin.
Sadece son sürüm 3gs lerde bott problemi var,eger telefonun 40. hafta veya sonrasi ise bu problemle karsilasabilirsin(Yani jailbreak yapsanda telefona birsey yükleyip yeniden baslattiginda,acip kapadiginda gersey sifirlaniyor)
Yukarida yazdiklarim icinde kusura bakma,ama herzaman bakmakta fayda var ;acilan konunun ne kadar güncel oldugu ve olmadigina dair.
Takdir edersinki tekni konularda günde degisiklik oluyor,iki sene önceki yöntemle bugün aldigin telefonu kirmak herhalde biraz nadir olur diyorum.
saygilarimla

Akgol31

Üye
Peki ne yapmak gerekir bu sorunu her zaman yaşayacakmıyım

Takipçi Satın Al

Üst Alt