iphone 3G S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bthngngr

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3G S
800 TL'ye satıyorum telefon sapasağlam maşallah.Turkcell den aldım özenerek de kullananıyorum.Almayı düşünüyorsanız hemen arayın görüşelim.sıfıra parayı vermeyin yazık günah
(pazarlık var)

tel:05384463824

krstnck

krstnck

Üye
Sıfırı Zaten 950 Lira Kardeş :)Edeceği 600 700 Arası Abartmışsın.

bthngngr

Üye
    Konu Sahibi
telefonun sıfırdan farkı yok ayrıca 950 ye bulduysan helal.

krstnck

krstnck

Üye
Ocak 5 İnde Almıştım 980 Liraya 2 Haftalıkken Sattım 700 Liraya.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
sen istedigin fiyatı degil satılacak fiyat ver alalım sende kurtul bende

turker10

turker10

Üye
çok para tok satıcıysan o ayrı....:hmmm

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
hacı aynı teli geçen ben sattım turkcell den alınmıştı. 850 yazdım buraya yok sen ne yaptın çok pahalı sıfırı zaten 950 lira falan yazmışlardı. Telefonu 825 liraya sattım. 2. Elde zarar edilmeyecek tek telefon lphone dur. Zaten 100 150 lira telefonu kullanan ve hevesini alan kişi için zarar sayılmaz akslne kar sayılır. Çok rahat satarsın telefonu

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
750 ' den fazla etmez .

krstnck

krstnck

Üye
[_ATHENA_];4451324' Alıntı:
hacı aynı teli geçen ben sattım turkcell den alınmıştı. 850 yazdım buraya yok sen ne yaptın çok pahalı sıfırı zaten 950 lira falan yazmışlardı. Telefonu 825 liraya sattım. 2. Elde zarar edilmeyecek tek telefon lphone dur. Zaten 100 150 lira telefonu kullanan ve hevesini alan kişi için zarar sayılmaz akslne kar sayılır. Çok rahat satarsın telefonu
Hımm Telefoncu Birde Çok İlkginç Valla Öyle Telefoncuya Can Kurban.850'ye Satsa Telefoncu Müşteriye 25 Tl İçin Telefon Almaz Hiç Bir Zaman O Kadar Parayı Bağlamaz 950 Sıfırı O Adamlara Sıfırı Daha Uygun Geliyor Zaten Bu İşte Yanlışlık Var..Ankarada Ben Telefonumu 1.5 Haftalıkken 10 Telefoncuya Götürdüm Max.580 Verdiler.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
800 cok istiyosun bence

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
Hımm Telefoncu Birde Çok İlkginç Valla Öyle Telefoncuya Can Kurban.850'ye Satsa Telefoncu Müşteriye 25 Tl İçin Telefon Almaz Hiç Bir Zaman O Kadar Parayı Bağlamaz 950 Sıfırı O Adamlara Sıfırı Daha Uygun Geliyor Zaten Bu İşte Yanlışlık Var..Ankarada Ben Telefonumu 1.5 Haftalıkken 10 Telefoncuya Götürdüm Max.580 Verdiler.

haci telefoncu 750lira verdi ben elden sattim

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
sen istedigin fiyatı degil satılacak fiyat ver alalım sende kurtul bende
HİÇMİ pazarlık payın yok ya 700 tl de bakalım cevapda yazmıyon beni telefoncu telefoncu gezdiriyon bi olur yanı vardır elbette

sky_boy

sky_boy

Üye
nakit 500 lira veririm

Blackbeltsea

Blackbeltsea

Üye
500e temız bulunur kardesım cok yazmıssın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt