• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 3G S, Vodafone Aracılığı ile Türkiye'ye Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 3G S, Vodafone Aracılığı ile Türkiye'ye Geliyor!

Tanıtımı iki ay önce gerçekleştirilip, Avrupa’da çeşitli operatörler aracılığı ile satışa sunulan iPhone 3G S’nin ülkemizde ne zaman ve hangi operatör tarafından satışa sunulacağı resmiyete kavuştu.

iPhone 3G’ye göre daha hızlı çalışan yeni model aynı zamanda eskisine göre çok daha uzun şarj olanağı sunuyor. Aslında 4G teknolojisine entegre edilen cihazın web tarayıcısında dolaşırken, bir sayfayı eskisine göre dört kat daha hızlı görüntüleyebiliyorsunuz. 28 Ağustos tarihinden itibaren Vodafone abone bayilerinde satışa sunulacak cihaza 2 yıl garantili olarak sahip olabilinecek. Ücretlendirme ve satış olanakları hakkında Vodafone tarafından hiçbir açıklama yapılmazken, diğer operatörler tarafından iPhone 3G S ile ilgili hiçbir açıklama yapılmadı.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
gelsin gelsin hayırlı olsun alıcıcsı mutlak vardır

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Süper oldu stoklarda olduğunu biliyorduk ama ne zmana çıkacağını bekliyordum.Hep Turkcell yüzünden gecikti Tr de

yagizbogac

yagizbogac

Üye
güzelmiş 4g olmasıda cabası ama 4gnin türkiyeye gelmesi en az bi 5 yıl bulur bence

Ozan

Ozan

Admin
iPhone üzerine yapılan ufak makyajlarla ürünün tekrar fahiş fiyatlarla satılacak olması beni üzüyor ama umarım mantıklı paketler ve fiyatla karşımıza çıkar

mtlife

Üye
arkadaşlar hani bu 9 ağustosta gelecekti ya ..bende 1 aydan beri bu iphone 3 gs bekliyodum ama bi 20 gün daha bekleyeceğiz sanırım

arslansem

arslansem

Üye
Bi inceledim de internetten süper bişey bu yahu :coold:

necoti81

Üye
bekle bekle geçmiyor zaman :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt