ipHone 3G JaiLßreak HakkınDa yaRdım . ! [ sadeCe 1 Dk ßakın ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hamzaasga

hamzaasga

Üye
    Konu Sahibi
ipHone 3G JaiLßreak HakkınDa yaRdım . ! [ sadeCe 1 Dk ßakın ]
Selam arkadaşLar ...

önceLikLe Size Durumu anLatayım.

yeni ßir ipHone aLdım Ve özeLLikLeri şu ;

iphone 3G 8gb
versiyon : 3.1.3
baseband : 5.12.01

eveT arkadaşLar daha yeni oLduğum için size sormak istiyoRum ßana yaRdım eDecek karDesLerm LütFenn acıkLayn ßunu ßana . '' JeaLßreak yapıp > Cydia ' Dan yararLanmak istiyorum .

ßuun nasıL yapCam.

YaRDıMLaRıNızı ßeKLiYoRum . . .

SaygıLar . . .

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
JealBreak değil "JAİLBREAK " ilk önce cihazına uyumlu 3.1.3 firimware dosyasını indircen İTUNES den restore yapıp o sdosyayı tanıtacan BLACKRAİN i çalıştırıp iphonee aktarcan eğer sağlam olsun istiyorsan ama yeni SNOW un çıkardığı 3.1.3 var o telefonu donduruyor tavsiye etmem..ordanda artık istediğin CYDİA -ROCK APP -İCE istediğini yüklersin daha detaylı işlem için forumda yazılanları okuyabilirsin

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
ronaldo 3.1.3 jailbreak cıktımı ya :hmmm:hmmm:hmmm dunyada binlerce hatta milyonlarca kişi j.b bekliyor sen 2 dk anlattın vala :D:D:D

enesuzel

Üye
thunderst0rm u check et 23 nisanda cikacak diyorlaaa

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Nasıl yani 3.1.3 ün jb çıktı mı ee benim tlf 3.1.3 sürümde 5.12.01 ben nasıl kullanıyorum o zaman.Ronaldo doğrusunu yazmış Dawn geride mi kaldık nedir dostum.Resimleri atabilirim gayet güzel bir şekilde jb oluyor hamza arkadaşım jb yapabilirsin forumda bununla ilgili konu bulabilirsin.

C.RON@LDO

C.RON@LDO

Üye
DAWN 3G ler için çıktı SNOW un ama sağlam değil

hamzaasga

hamzaasga

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yani 3.1.3 ün jb çıktı mı ee benim tlf 3.1.3 sürümde 5.12.01 ben nasıl kullanıyorum o zaman.Ronaldo doğrusunu yazmış Dawn geride mi kaldık nedir dostum.Resimleri atabilirim gayet güzel bir şekilde jb oluyor hamza arkadaşım jb yapabilirsin forumda bununla ilgili konu bulabilirsin.

karDesm ßenm hiçßi ßiLqim yok. Sen 3.1.3 5.12.01 '' jaiLßreak '' kLanıomsn smdi ?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
karDesm ßenm hiçßi ßiLqim yok. Sen 3.1.3 5.12.01 '' jaiLßreak '' kLanıomsn smdi ?

:hmmm:hmmmnasıl 3.1.3 jb çıkmadı dersiniz siz ki yıllarınızı aylarınızı günlerinizi iphone vermiş kişiler olarak çok ayıp yapmayın çıktı çatır çatırda kullanıyorum ben bu tlf nu ne donma var ne kasma.Hiç yoksa 3.1.3 sürümüne çekip jb yaptığım tlf sayısı 25 tir.yapmayın arkadaşlar yok diyerek büyük hata yaparsınız.

hamzaasga

hamzaasga

Üye
    Konu Sahibi
ßeyler redsn0w Da jaiLßreak işLemini gercekLeştrcem fakaT '' waiting for reboot '' ta kaLıyor . qüvenLi, modda dene demeyin . denedm yne aynı . napmaLıyım ?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
:D:D 3.1.3 un j.b yok arkadaşlar sadece costom fv ile j.b var yani bu şu oluyor adamın biri 3.1.3 versiyonunu alıyor içindeki bazı dosyaları ile oynuyor sonra telefona yukltüyorlar sıkıysa yurt dısından gelen cihazlara orjinal 3.1.3 fw yukleyip j.b yapsınlar bakalım olcakmı
boracım işin içerigini bilmeden yorum yapma kardeş

HackMan

Üye
Selamlar

Şu an 3G 3.1.3 için jailbreak yapılabiliyor, Redsnow programı ile 3.1.2 ipsw firmware dosyası gösterilerek yapılıyor.

3GS de bu olay yok 3GS 3.1.3 ler jailbreak olmuyor. 3GS lerin sanırım 3.1.2 leri ve önceki versiyonları JB oluyor

Hamzaasga arkadaşım DFU mod a doğru aldığından eminsin değilmi, yani iphone u redsnow istediginde DFU moda alıp downloading kernel falan yazıyor degil mi ekranda ?

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
Arkadaşlar ztn en başta ki soru sürümü 3.1.3 3G 8 GB olan bir tlf jb olur mu diye 3.1.2 ipa ile oluyor bunun nasıl olacağını anlatmadım yada nasıl olduğunu ben sadece oluyor dedim buyrun burdan da detaylı anlatım
ha ben demedim ki 3.1.3 ün ipa sı ile olur diye

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
sonuç olarak orjinal 3,1,3 wersiyonu yapılmıyor arkadşlar bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt