iphone 3g jailbreak hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cemkaya

cemkaya

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3g jailbreak hakkında
arkadaşlar ben s2 kullanıcısıyım normalde 2. bi telefon olarak iphone 3g aldım beyaz 16gb. android konusunda hemen hemen herşeyi bilirim. rom atma root kernel filan vs...

sormak istediğim artık iphone konusuna da el atacağım. iphone 3g ye en son hangi sürümü atabilirim hangi jailbreak kullanılabilir ?

not: ios iphone hakkında en ufak bilgim yok araştırıp öyle güncelleme yapacağım ama en son hangi sürümü yükleyebilirim.

altay666

altay666

Üye
Alamadıysam hala bence 3GS al 3g ye en son 4.2.1 yuklenıyor su an 6.1.2 yayinlandi ve cogu uygulama artik 4.5 veya 5 üzeri iOS istiyor alirsan çok fazla aktif olarak kullanmamzsin ama bi kaç yolla 3G lere ios5 falan yükleniyor ama performans olarak nasildir bilmiyorum
Edit: almissin galiba sonradan gördüm aldiğini iOS te bi kaç tane jb yolu var bence en basit olan snowebroze netten en son sürümünü indir programi acinca downloaf ipsw de cihaz modelini ve en som iOS versiyonu olan senın için 4.2.1 i seç dosyayi indirecek sonra ki adim browse diyip indirdiğin dosyayi seç ileri tikla eğer tel sim kilitli ise heckaktive diye. Bi tik koyacagin yer var orayi işaretle multitasking falan var onu da işaretle sonraki adimlarda bisi seçmene gerek yok build ipsw yi tıkla ana ekranda sonra ileri de program dosya hazirlanirken pacmen oynarmisin diye soracak :-) sen bilirsin dosya hazirlaninca ki masa üstüne kaydediyor telefonu dfu moda Alman lazim bunun için önce teli kapat 3 saniye power tuşuna bas sonra parmagini çekmeden 10 saniye home tuşuna basili tut en son olarakta power tuşundan parmagini cek ve yaklaşdık bi 20 saniye de home tuşuna basili tutmaya devam et bunun için ireb diye bi program var onu kullan daha kolay son olarakta itunesi ac shift tuşuna basarak geri yükle butonuna bas ve snowebroze ile hazirladigin dosyayı seç ve geri yükle de bu kadar

cemkaya

cemkaya

Üye
    Konu Sahibi
eyw. sağolasın hocam. eve gecince deneyeceğim en azından ios 5 olsun. ben bunları yapınca ios 5 mi oluyor peki. ve simkilit olayına gelince başka hatlarla da calısıyor telefon. sim kilit varmıdır yokmudur ?
bir de 4.2.1 sürümü indireceğim netten ios5 için 5.0 sürümü indirmem gerekmezmi ?

altay666

altay666

Üye
Bildigim kadri ile kendin hazirlamam ladim dosyayyi veya hazirlanmis dosya ile restore etmen lazim link bulabilsek eklerim bende tel tel baglaniyorum

cemkaya

cemkaya

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yaptım oldu ama şebeke varken 3g ile cydia ya girdim ultra snowu kurdum kurarken hata verdi tekrar kurdum tel yeniden basladı sonra şebeke aramaya basladı sürekli aranıyor diyor :S acaba unlock yapmayacakmıydım ?

altay666

altay666

Üye
Sebeke varsa unlock yapmana gerek yokki ultrasnowu kaldir

cemkaya

cemkaya

Üye
    Konu Sahibi
base bandı güncelledim oldu sebeke geldi ama hiç bir uygulama yuklemior sıkıntı orda :S sürüm kabul etmior. ios 5 var dediler yukledim ios5 görünümlü 3.1.3 sürüö cıktı oda fasa fiso :S vazgeçtim ugrasmicam artık iphone 3g almakla hata ettim bastan

altay666

altay666

Üye
İos5-6 gorunumlu ipsw hazirlayip restore et uygulamalari yukleyeblirsin ana keske en azindan 3gs alsaydin

cemkaya

cemkaya

Üye
    Konu Sahibi
bilmiodum ios yada iphone i sinden anlamam 3g dedik iyidir dedik aldık :D jb yaparım fln on numara olur dedik ama olmadı :D simdilerde cydia ne işe yarıo onu öğrenmeye çalısıorm. ve bi sorun daha cıktı telde hicbir wifi ye bağlanmıo :S ağa katılınamadı diyor sürekli ne yaptıysam olmadı yazılımsal bi sorun diye düşünüyorum jb ve unlocka baslamadan hiç bir sorun yoktu :S
ios 6 görünümlü ben nasıl hazırlarım bilmiyorum ama öğrenicez zamanla.
yardımların için de sağol bu arada.

babaaamet

babaaamet

Üye
iphone un mu var,derdin var kardeşim.allah iphone u olanlara yardım etsin:))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt