IPhone 3G ios 4.2.1 Telefonuma Facebook/Twitter/Whatsup/Instgram gibi uygulamaları yükleyemez miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Bryanmills

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 3G ios 4.2.1 Telefonuma Facebook/Twitter/Whatsup/Instgram gibi uygulamaları yükleyemez miyim?
Merhaba dostlar IPhone 3G ios 4.2.1 Telefonuma Facebook/Twitter/Whatsup/Instgram gibi uygulamaları yükleyemez miyim?
Yüklemem için JB'mi yapmam lazım?
Eğer JB yapmam lazımsa geçenlerde yapmaya çalıştım beceremedim, teamwiever ile bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yüklersin.

Bryanmills

Üye
    Konu Sahibi
iOS +4.3 için uyumlu bütün programlar..

Peocawe

Peocawe

Üye
Apple nin store yok mu. Ordan yükleyeceksin wifi ile bağlanıp.

Ah birde kesin konuşmasan. :tebessüm:

@Bryanmills sana gelince, anca o uygulamaların bayağı eski sürümlerini bulup yüklemen lazım ki ne kadar tad verir o sürümler bilinmez. :/

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Eski surumler de guncelle diyip duracak. Yani 3gs ve ustu gerekiyor

Peocawe

Peocawe

Üye
Eski surumler de guncelle diyip duracak. Yani 3gs ve ustu gerekiyor

Eski iPod Touch 3'ümde eski sürümlerini kullanıyordum, arkadaşa verdim ve 3 ay oldu hala duruyor. Çatır çatırda kullanabiliyor uygulamaları. :)

Bryanmills

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu uygulamaları nasıl yükleyeceğim Allah rızası için birisi lütfen yardımcı olun :(
Eski sürümleri nereden indirebilirim ?

Peocawe

Peocawe

Üye
Ben bu uygulamaları nasıl yükleyeceğim Allah rızası için birisi lütfen yardımcı olun :(
Eski sürümleri nereden indirebilirim ?

Google'dan aratirsan bulabilirsin iOS 4 için. iTools programini pc ye kurup onun araciliği ile de kurabilirsiniz iPhone'unuza.

Bryanmills

Üye
    Konu Sahibi

Google'dan aratirsan bulabilirsin iOS 4 için. iTools programini pc ye kurup onun araciliği ile de kurabilirsiniz iPhone'unuza.

Malesef dostum bulamadım, bana Twitter, Foursquare, Facebok, Instgramın iOS 4' linklerini yollayaiblirmisin?

Peocawe

Peocawe

Üye
Malesef dostum bulamadım, bana Twitter, Foursquare, Facebok, Instgramın iOS 4' linklerini yollayaiblirmisin?

Telefondan girdigim icin suan detayli bakamam ama söyle bir konu var, ne kadar yardimci olur bilemem... ya da adresinden yardim isteyebilirsiniz, sadece iphone üzerine kuruldugundan dolayi yardim gecikmez. :)

Bryanmills

Üye
    Konu Sahibi

Telefondan girdigim icin suan detayli bakamam ama söyle bir konu var, ne kadar yardimci olur bilemem... ya da adresinden yardim isteyebilirsiniz, sadece iphone üzerine kuruldugundan dolayi yardim gecikmez. :)
.

Konudan beceremedim, üye oldum yönetici tarafından aktif olmasını bekliyorum

Üst Alt