sagopa33
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasim bende ayni hatayi aliyordum arastrdim sonuc olarak guzel bir cozum buldumbir türlü işin içinden çıkamadım bu hatayı neden alıyorum nasıl kurtulabilirim.
arkadasım cihazının basebandı nedir? şayet 06.15 e yukselttiysen restore ederken 1015 alırsın cunku o baseband suan icin değişmez ve yukseltilemez o baseband değişmediği içinde 1015 hatasını alırsın. 1015 hatası baseband değişmediginden alınır. irebide kullansan umbrellayıda kullansan recoveryden cıkamazsın. yapman gereken cihazı 4.1 dusurmen ve jailbreaksız olarak tekrar 4.2 yi yuklemendir. gene 1015 alcaksın ama bu sefer ireb yada tiny işini görecektir.
1015 hatası nı alıyorsan işlem tamam telefon recovery modda kalır..umbrella proğramı ile exit recovery yaparak telefonu açabilirsin..
arkadasim bende ayni hatayi aliyordum arastrdim sonuc olarak guzel bir cozum buldum
u hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyin;
1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsürümünü bigisayarınıza indirin ve açın.
2. "Browse" seçeneğine tıklayın ve 4.2.1 3Gs orjinal yazılımı seçin. (Gelen uyarıya "YES" ile devam edin)
3. Karşınıza menüler çıkacaktır. Siz sadece "Just enter pwned DFU mode right now" seçeneğini seçeceksiniz. Daha sonra cihazı DFU moda alarak işlemin bitmsini bekleyin.
4. İşlem bittikten sonra telefonunuzu USB kblosuna bağlayın, iTunes yazılımını çalıştırın veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızCustom firmware dosyasını telefona yükleyin.
5. Hatasız olarak işlem bitecek. Ardından redsnow kullanrak jailbreak işlemlerini uygulayın.
( Yeni bootrom iPhone 3Gs'lerde tüm işlelerden sonra Apple logosunda kalabilir. Bu sorunla karşılaşanlar jailbreak işleminden sonra redsnow'dan "JUST BOOT TETHERED RIGHT NOW" seçeneğini seçip bu sorundan kurtulabilirler)
İletişim Bilgilerimiz:
Mahmut Rantisi
E-MAİL: wordpressturkey@hotmail.com
(Özel Mesaj ile tamir hakkında bilgi sormayınız. Forumda uygun bölüme konu açınız)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
u hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyin;
1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsürümünü bigisayarınıza indirin ve açın.
2. "Browse" seçeneğine tıklayın ve 4.2.1 3Gs orjinal yazılımı seçin. (Gelen uyarıya "YES" ile devam edin)
3. Karşınıza menüler çıkacaktır. Siz sadece "Just enter pwned DFU mode right now" seçeneğini seçeceksiniz. Daha sonra cihazı DFU moda alarak işlemin bitmsini bekleyin.
4. İşlem bittikten sonra telefonunuzu USB kblosuna bağlayın, iTunes yazılımını çalıştırın veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızCustom firmware dosyasını telefona yükleyin.
5. Hatasız olarak işlem bitecek. Ardından redsnow kullanrak jailbreak işlemlerini uygulayın.
( Yeni bootrom iPhone 3Gs'lerde tüm işlelerden sonra Apple logosunda kalabilir. Bu sorunla karşılaşanlar jailbreak işleminden sonra redsnow'dan "JUST BOOT TETHERED RIGHT NOW" seçeneğini seçip bu sorundan kurtulabilirler)
İletişim Bilgilerimiz:
Mahmut Rantisi
E-MAİL: wordpressturkey@hotmail.com
(Özel Mesaj ile tamir hakkında bilgi sormayınız. Forumda uygun bölüme konu açınız)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız1.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsürümünü bigisayarınıza indirin ve açın.
duzlerde de ayni ilem yapacan duzn dosyalariyla tabi
kardeş telefonun için 4.2.1 custom fw yapacaksın.sn0wbreeze 2.2 yi indir, orjinal 4.2.1 i gösterip custom fw yap..sonra telefonu dfu moduna alıp shift e basılı tutarak restoreye bas sonra o hazırladığın custom u gösterip yükle..baseband ın 06.15 ise bu sorunu alırsın sen dediklerimi yap..dfu moduna geçirince ih8sn0w.com sitesinden ireb i indirip bir kontrol ettir, yine bu siteden sn0wbreeze i indirebilirsin..şimdi telefonum 4.2.1 versiyonunda idi ama ben tüm ayalarları sildiğimden artık açılmadı itunes ten restore ediyorum bu sefer de 1015 hatası alıyorum. simlock olayına henüz daha giremedim telefon açılsa bi şeyler olsa onu hallederim ama bu açılmaması sinirimi bozuyo
--------------- Ekleme ---------------
baseband nedir tam olarak
kardeş telefonun için 4.2.1 custom fw yapacaksın.sn0wbreeze 2.2 yi indir, orjinal 4.2.1 i gösterip custom fw yap..sonra telefonu dfu moduna alıp shift e basılı tutarak restoreye bas sonra o hazırladığın custom u gösterip yükle..baseband ın 06.15 ise bu sorunu alırsın sen dediklerimi yap..dfu moduna geçirince ih8sn0w.com sitesinden ireb i indirip bir kontrol ettir, yine bu siteden sn0wbreeze i indirebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?