iphone 3g Bluetooth yükleme resimli anlatım

alp0707

Üye
iphone3gs kullanıorm settingste visible die bişi yok

aRkadaŞLaR ben bunu download edemedim link buLamadım...

iphone aldım fakat çok karışık itunes yüklendi fakat müzik vs. pc nasıl atıcam blemiyorum lütfen yardımcı olun

--------------- Ekleme ---------------

iphone pc den nasıl müzik göndericem?

arkadaşlar sinfuliphonerepo.com/ bu adresleri source kısmından ekleyip yükleyin sonra ibluetoothu yükleyin zaten KRAKLI tekrar o sourcelere gelip ifile dosyasını indirip kurun söledigim ifuleden 2 tane var craklı olanı zaten yazıyor ordan indirin tamamdır resimler videolar müzklerin hepsi ifile dosyasında görünecektir sorunsuz bende oldu gayet düzgün ve iyi şekilde hem alıp hemde gönderebiliyorum
repo.insanelyiph0ne.com

rapege

Üye
bi ios4ün jbsi yapılmaya başlansa spiritle hemen yükliyecemde daha desteklenmiyor diyor :d

Teşekkürler Hemen İndiriyorum...
4.0 a olmuyormuş henüz

ı phone la bluetoth tan bişey göndermek ne kadar zormuş yaa

Arkadaslar bu uygulamayı calistridigimda error hata veriyordu sonra ayarlardan bluetooth u acmadıgımı farkettim. actıgımda ise cihazlar aranıyor diye biturlu diger telimi goremiyor. ancak nokia 6300 dan aradıgımda goruyorum iphonumu ama ne dosya gondere biliorm ne alabiliorm sorun nerede?
3g 16gb 3.1.3 jb

çalışmıyo................ nedeni 4 olmasından olabılır mı?

kardeşim ben bu gün kırdım ama dediğin gibi yaptım her şeyi uygulama geldi masaüstüne ama açınca bluetooth resmi gözüküo fakat hemen kapanıyor restart attım lütfen yardım et.

edit: 3GS BENDEKİ NASIL SİLERİM YARDIM

rapege

Üye

uygulamayı cydia üzerinden silebilirsin

atakax

Üye
ben yükledim iphone da yüklü ancak açılıyo gibi gözüküyor ama çaılmıyor hemen kapanıyor sildim tekrar yükledim yine aynı şey sebebi nedir nasıl düzeltebilirim teşekürler

--------------- Ekleme ---------------

4.0.1 yüklü cihazda

zobycan

Üye
3gs 3.1.3 de calıştırabilen varmı arkadaslr ???