Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone 3g arıyorum arızalı olabilir
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serkan1905
Üye
Konu Sahibi
iphone 3g arıyorum arızalı olabilir
arızalı iphone 3g leriniz alınır
mechul_19
Üye
?hocam bende var board saglam ekran patlak kaca alırsın ?
orjun
Üye
arkadasım bende var onnumara yenı aldım yurtdısından kayılı tek sorun gcenlerde 3.1 yapınca versıonu bootloader ve baseband arttı sımdılık bunların kılıdı yok dıye sım kıramıomım kac verecen
hocam slm;
benım elimde 8 gb lık uzerinde 3.0 ve uzerınde 57 uygulama yuklu 2G iphone var.Bataryanın kesin degismesi gerekiyor arka kapak tercihe gore degıstırılebilir biraz hasarı var.onun dısında hic bisey sorunu yok .bende teklifinizi bekliyorum.Tesekkurler
arkadaşım turkcelden alınma kutlu tertemiz iphone 3g 8gb var.Telin birgün şarzı bitti ve açılmadı.Eğer alırsan üstüne biraz daha koyup 3gs alıcam.
lionist22
Üye
selam dostum ingiltereden alınma iphone 3g 8 gb home tuşunun yanında ekran köşesinde bi çatlak var sorun o birde telefon açılınca belli olmayan zaman aralılarında kendi kendine kapanıyor home+power yapınca tekrar açılıyo çalışmasında herhangi bi sorun yok simlock suz dur cihaz
--------------- Ekleme ---------------
0533 511 00 70
yalin07
Üye
arkadaşlar elinizde saglam ıphone 3g 16 veya 3g 8gb bord mevcutmu antalyadan murat ben 0544 565 78 65
reklamci111
Üye
elimde gırtlagına kadar orjınal program i phone var tek sorunu kapalı alanlarda şebeke sorunu var kutusu ve donanımları tam ne verirsiniz 05555375139
ccandan
Üye
İphone 3g 16 gb Flash yanık ve ekran çatlak kaça gider bu haliyle (pil Sıfır)