iPhone 3g alıcam yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilkehan

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3g alıcam yardım..
Arkadaşlar merhaba..

N73 artık yetti dedim ve iPhone almaya karar verdim alacağım ürün en kötü iPhone 2g en iyi iPhone 3g olacak.. En iyi ihtimali düşünüyorum ben ve iPhone 3g ile herhangi oyun kasarmı , 3gs önermeyin param yetmiyor |-) 3g ile örnek olarak West Coast Hustle diye oyun vardı gta benzeri umarım adını yanlış yazmamışımdır kasmadan rahat oynarmıyım? Yada HD oyunlarda sorun çıkarmı örnek Asphalt 6 gördüm oyuna aşık oldum nerdeyse onu oynayabilirmiyim BİLEN,DENEYEN bi el atarsa çok iyi olacak..

cmlkrc

cmlkrc

Üye
3gs al almış ken bence 3g almma
param yetmiyo demişin ama geekirse bekle

kemal21

kemal21

Üye
kardeşim alma iphone 3g falan iphone 3g her oyunu açmaz ama mesele sadece bu değil bu cihazın hoparlörü sorunlu teknik servisi zayıf elinden düşse kırılabilir ve garanti dışı kalır teknik serviste cihazını açamıyorlar o yüzden de tamirat falan yok bir şey olsa senden 550 lira alıp yeni telefon veriyorlar benim hoparlörüm gıcırdıyor teknik servisteki s.lak ise zil sesinde gııcırdamıyorsa sorun yok diyor bana böyle saçmasapan bir firmaya bulaşma bence ayrıca n73 ün o sesinden sonra bu telefonun sesi oyuncak gibi gelir sana uyarmadı deme

ilkehan

Üye
    Konu Sahibi
3gs öneriyorsunuz ,sağolun arkadaşlar.. En iyisi internettende edindiğim bilgiler sonucu iPhone 3gs beni keser onu anladım.. 2.el almayı düşünüyorum umarım 600 700civarlarında bulabilirim TEŞEKKÜRLER.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt