iPhone 3G 8GB - Bayram Fırsatı 450 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARt

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3G 8GB - Bayram Fırsatı 450 TL
[SIZE=5</b>]
Cihaz ABD'den alınmıştır. TİB'den pasaport kaydı yapılmıştır. o konuda hiçbir şüpheniz olmasın.
Jailbreak yapılmıştır. Her istediğiniz programı ve oyunu ücretsiz olarak indirebilesiniz.
Faturası ve kutusu yok , Sadece şarj aleti gönderilecektir.

Camında yaklaşık olarak bir yıldır jelatini var ve çıkartmadım , ekran tertemiz ve çiziksiz.
Ancak arkada kılcal çizikler mevcut çok dikkatli bakmadıktan sonra görülmesi imkansız
Bir de hemen hemen her iPhone'da problem olan arka kasada küçük bir çatlak var , ne kullanıma etki ediyor ne de görüntü olarak bir problem yaratıyor sadece küçük bir çizik gibi düşünün.

Bir de orta tuşa biraz sert basılması gerekiyor lütfen bunu dikkate alın , 10-15 tl'ye yaptırılabilecek bir problemmiş..

Genel olarak özelliklerini anlatmama gerek yok sanırım hattınıza bir internet paketi alıyorsunuz telefonun keyfini çıkartmaya başlıyorsunuz ,bilgisayar vs gibi şeyleri artık unutun! iPhone hepsine yeter
ben doyamadım iPhone 4 alacağım ondan dolayı satıyorum

Telefonu 450 TL [/SIZE]'ye bırakacağım.

aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefona ait fotoğraflar:

Could not connect to the server, mysql error: Too many connections Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/hizli/domains/hizliupload.com/public_html/lib/ mysql.class.php on line 47

Opera mobileden bu hatayı alıyorum resimlerde

Hayırlı satışlar. ben uc browser ile giriyorum şu an. Gayet güzel gördüm fotoğrafları. sorun yok. Varsa da sende

ARt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar.
linkleri kontrol ettim 3 foto da açılıyor bir problem yok.

0live456

Üye
Güzel fiyat hayırlı satışlar.

ARt

Üye
    Konu Sahibi
posta kutumu boşalttım , mesaj gönderebilirsin

bu iPhone u alacaklara minik bi uyarı baseband durumu nedir ipad baseband yediyse vay haline ?

Tepkiler: mehmetgoklu

stoch94

Üye
kardeş bende 5800 var +para ile takas düşünür müsün???

ARt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum ama nakite ihtiyacım var , takas düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...