iPhone 3G 8GB - Bayram Fırsatı 450 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARt

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3G 8GB - Bayram Fırsatı 450 TL
[SIZE=5</b>]
Cihaz ABD'den alınmıştır. TİB'den pasaport kaydı yapılmıştır. o konuda hiçbir şüpheniz olmasın.
Jailbreak yapılmıştır. Her istediğiniz programı ve oyunu ücretsiz olarak indirebilesiniz.
Faturası ve kutusu yok , Sadece şarj aleti gönderilecektir.

Camında yaklaşık olarak bir yıldır jelatini var ve çıkartmadım , ekran tertemiz ve çiziksiz.
Ancak arkada kılcal çizikler mevcut çok dikkatli bakmadıktan sonra görülmesi imkansız :)
Bir de hemen hemen her iPhone'da problem olan arka kasada küçük bir çatlak var , ne kullanıma etki ediyor ne de görüntü olarak bir problem yaratıyor sadece küçük bir çizik gibi düşünün.

Bir de orta tuşa biraz sert basılması gerekiyor lütfen bunu dikkate alın , 10-15 tl'ye yaptırılabilecek bir problemmiş..

Genel olarak özelliklerini anlatmama gerek yok sanırım hattınıza bir internet paketi alıyorsunuz telefonun keyfini çıkartmaya başlıyorsunuz ,bilgisayar vs gibi şeyleri artık unutun! iPhone hepsine yeter :)
ben doyamadım iPhone 4 alacağım ondan dolayı satıyorum

Telefonu 450 TL [/SIZE]'ye bırakacağım.

aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefona ait fotoğraflar:

OğuzcanAbi

Üye
Could not connect to the server, mysql error: Too many connections Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/hizli/domains/hizliupload.com/public_html/lib/ mysql.class.php on line 47

Opera mobileden bu hatayı alıyorum resimlerde :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hayırlı satışlar. :)
Could not connect to the server, mysql error: Too many connections Warning: mysql_close(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/hizli/domains/hizliupload.com/public_html/lib/ mysql.class.php on line 47Opera mobileden bu hatayı alıyorum resimlerde :hmmm
ben uc browser ile giriyorum şu an. Gayet güzel gördüm fotoğrafları. :) sorun yok. Varsa da sende :D

OğuzcanAbi

Üye
evet açıldı hayırlı satışlar :)

futbol123

futbol123

Üye
resimler bozuk

ARt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar.
linkleri kontrol ettim 3 foto da açılıyor bir problem yok.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
dostum posta kutun dolu silersen mesaj atacagım :)

0live456

Üye
Güzel fiyat hayırlı satışlar.

ARt

Üye
    Konu Sahibi
posta kutumu boşalttım , mesaj gönderebilirsin :)

mert_1047

mert_1047

Üye
bu iPhone u alacaklara minik bi uyarı baseband durumu nedir ipad baseband yediyse vay haline ?

• Beğen
Tepkiler: mehmetgoklu

stoch94

Üye
kardeş bende 5800 var +para ile takas düşünür müsün???

ARt

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum ama nakite ihtiyacım var , takas düşünmüyorum.

mehmetgoklu

Üye
bu iPhone u alacaklara minik bi uyarı baseband durumu nedir ipad baseband yediyse vay haline ?

Evet Katılıyorum Eğer 4.2.1 Yüklüyse GPS çalışmaz. Tabi Eğer Bootloader sürümü 05.08 ise fuzzyband ile düşürebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt