iPHONE 3G 8GB _630 TL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barisozer83

Üye
    Konu Sahibi
iPHONE 3G 8GB _630 TL
CİHAZ 5 AYLIKTIR...GAYET TEMİZ KULLANILMIŞTIR. ARKADA KILCAL ÇİZİKLERİ VARDIR...VE TEK SORUNU TİTREŞİMİ ÇALIŞMIYOR.SİİRTTE KİMSE İPHONEDAN ANLAMADIĞI İÇİN TAMİRCİYE VERİP TELEFONU HEBA ETMEK İSTEMEDİM..DONANIMSAL VEYA YAZILIMSAL BİR PROBLEM OLABİLİR BİLMİYORUM YANİ. FAKAT ONUN HARİCİNDE CİHAZIN HİÇBİR SORUNU YOKTUR.

KAYITLIDIR.HER HATLA ÇALIŞMAKTADIR. KUTU VE KUTU İÇERİĞİ EKSİKSİZDİR.

İSTANBULDAN ELDEN TESLİM EDİLEBİLİR.

FİYAT: 630 TL

YORUMA KAPALIDIR.

TAKAS TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİLİR.

ÖLÜCÜLER İLANDAN UZAK DURURSA SEVİNİRİM.

mustafa1907

Üye
sana nokia 6500 siled versem üste 300 kabul edersen mesaj atarsın

erengelebek

Üye
garantisi varmı acaba?

--------------- Ekleme ---------------

garantisi var ise!!!, benim garantili yaklaşık 18 ay garantisi olan çok temiz durumda olan E71 ile takas durumu nedir.

--------------- Ekleme ---------------

garantisi var ise!!!, benim garantili yaklaşık 18 ay garantisi olan çok temiz durumda olan E71 ile takas durumu nedir.

cdat

Üye
n 95 8gb takas?

rapege

rapege

Üye
N79 üstüne ne kadar istersin?

tedirgin21

Üye
n79 versem üste de 50 ytl versem ne dersin hem benim telefonun titreşimi de çalışıyor.modifiyeli titreşim hemde.anladığım kadarıyla titreşim senin için önemli.turbo titreşim takayım tele senin için kardaşım.

tuhrayilmaz

Üye
orjınal garantılı cok temız nokıa n96 ıle takaz yaparmısın.0542 422 31 09 cep numaram..cvp beklıcemm..

komando055

Üye
1 aylık nokia 5800 artı 200 tl
5455184809

somawawe

Üye
garantisi olsa servisine goturur zaten :D

avare5408

Üye
elimde
1 adet n80 var kutuu garantisi dolmuş
1 adet n 82 var kutu garantili
cihazlar temiz..
takasa düüşünür müsün
düşünürsen ne olur ...

erengelebek

Üye
sayın adminler konuyu kilitlerseniz çok sevinirim çünkü satıcı hiç bir şekilde msjlara cevap vermemekte. 10 kişi teklif götürdüğü halde cevap verilmemiş, satıldı ibareside konmamış, kişilere pm de atılmamış. rica etsem konuyu kilitlermisiniz.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Açmış olduğunuz ilanın durumunu takip etmediğiniz için ilanınız kapatılmıştır...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt