iPhone 3G - 3GS

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3G - 3GS
Arkadaşlar ben iphone 2g ya da 3g almak istiyorum. Bu cihazlar hakkında fikirleriniz nelerdir? Acaba iphone 3g alırsam hızlı kullanan biri olarak sorun yaşar mıyım?

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
İphone alacağına 5800 veya samsung omnia al :)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Iphone alacağım fakat hangisini öneriyorsunuz

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
hmmm

majere34

Üye
3G kullanıcısıyım tavsiye ederim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hiç kullanmadım ki...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Dün gelen arkadaşımda kullandım Gayet güzel telefon Çözünürlük Benden İyi not aldı.Ön kamera olmaması bir sorun olarak gördüm diğer herşey çok iyiydi.Menü geçişleri falan da güzel .Eğer Telefonu geliştirebilirim Diyorsan tam senlik bir telefon diyebilirim Dokunmatiği arada tutukluk yapıyor ama o BU telefona mahsus galiba kullanan hor kullanmış:)

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sinek valesi

akolik

akolik

Üye
yanlız 3G video kayıt etmiyor mms desteği yok bilgisayara bağlamak mecburi(3gs içinde) görüntülü konuşma yok(3gs içinde ayrıca her sene 100 euro civarı para verip pilini değiştirmek zorundasınız ekranı biraz sarımı bluetooth yok flash desteği olmadığı için her siteyi açmıyor ı-tunes kullanımı zor ve kamerası 2mp eğer biraz maddi durumun iyiyse 3gs al aynı özeelikler bundada var ayrıca kamerası 3.15 mp otofokus var istediğin yere dokunup 10 cmye kdar otomakro var video kayıt ediyor saniyede 30kare vga kamera ile sesli kayıt yapabilirsin üstelik videoyu istediğin yerden kesip montajlama şansın var çektiğin anda e-mail ile arkadaşlarına yada direk youtubeye yükleyebilirsin ben şahsen yurt dışından getirtmek istiyorum bu telefonu bunları düşünüp seçimin yap derim ben

darülmendep

darülmendep

Üye
    Konu Sahibi
Çok güzel açıklamışsın teşekkür ederim

akolik

akolik

Üye
önemli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt