İphone 3G 3Gs Overclock Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İphone 3G 3Gs Overclock Yapma
Evet arkadaşlar yanlış okumadınız macera arıyanlara iphone overclock iphone içindeki bir dosyayı alıp içinde bir değişiklik yapıp tekrar telefona yolluyoruz. kapatıp açıyoruz hızlanma mevcut ama pilde de baya bir düşüş var %30 - 40 luk bir düşükluk söz konusu ve ısınma overclock için winscp ile telefona bağlanmamız gerekiyor
/System/Library/SystemConfiguration/PowerManagement.bundle/

klasörü içinde "com.apple.SystemPowerProfileDefaults.plist" adındaki dosyayı pc ye indiriyoruz. indirdikten sonra orijinal dosyanın bir yedeğini alın ne olur ne olmaz diye. sonra indirdiğimiz dosyayı bir metin editor ile açıyoruz. windows da notepad işi görür. dosyayı açtıktan sonra, içinde "457" rakamını aratın. tek yapmanız gereken oradaki "457" rakamını "533" ile değiştirmek. başka birşey eklemeyin ve çıkarmayın. tırnak filan da yok bu arada.
sonra dosyayı aldığımız yere tekrar yüklüyoruz ve üzerine yaz diyoruz. telefonu kapatıp açıyoruz.
uyarı iphone 3.g işlemci hızı 457 ve 600 arasıdır idal olan 457 altına dusurmek pilde tasaruf edebilinir ama cok kasar cihazı ben 550 de denedim sarj yarım gun bile dayanmadı biraz ısınma var hızi tatmin edici

bu işlerde tecrubensi olmayan lütfen denemesinn
cıkacak sorunlardan ben ve site sorumlu değildir

commal

commal

Üye
Pardon ama değişen ne olacak?
kamera_?, pusula, hız,?

batu496

Üye
altına alıntıdır yazarsan aynısını başka sitlerde okudum. 2.si bu 3g için 3gs işe yaramıyo ve tavsiye edilmiyo :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben de kullanmam yanına yaklaşmam..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
commal

commal

Üye
bende onu diyorum Wifi açıkken nette gezdiğimde cihaz zaten ısınıyor birde cpu hızıyla oynarsak fan destekli kılıflar piyasada türiycek :)

cakalmuhbir

Üye
s.a arkadaşlar bende şöyle bir sorun var İphone 3G kullanıyorum taçma ben buna dışardan pc ne tür program atsam oyun atsam kurulumunu yapamıyorum neden kaynaklanıyor bu :vur

atakax

atakax

Üye
engin abi benim iphone damı bir hata var yoksa benmi bulamıyorum?

aynen şu geliyor karşıma

bplist00Ò<_SystemProfileDefaults_DefaultProfileChoices¥#(.5Ó!"XAC Power]Battery PowerYUPS Powerß

_Wake On Clamshell Open_Sleep On Power Button_Display Sleep Uses Dim_Mobile Motion Module_Reduce Processor SpeedYGPUSwitch^Hibernate File[Wake On LAN_Wake On Modem Ring_Disk Sleep Timer_System Sleep Timer^Hibernate Mode_Display Sleep Timer_Dynamic Power Step_TTYSPreventSleep_Wake On AC Change_ReduceBrightness_Automatic Restart On Power Loss

bu dosyanın içi 457 rakamı yok arattım yine yok

Üst Alt