hocam bu programı ındırıyorum ancak kurulmuyor masa ustunde bırturlu açamadım exe.açınca başka bırseı yukluyor anında wıreless'i koparıyor asıl anlamadıgım program kurulduğunda masa ustunde ıkonu çıkmıyor bırde benım el 3.0.1 bunu 3.0 a çekersem jealbreak yapabılırmıyım çunku ıtunesta restore yapmak ıçın once update ıstıyor yardımcı olabılırmısın rıca etsem.
İtunes mu kurulmuyor anlamadım ki senin itunes ile işin var eger kurulmuyor ve bağlantı sürekli kopuyor ise sana tavsiyem bilgisayarına format at çünkü virüs olduğu zaman bu işlem yapılmıyor yada anti virüs programını kapat.3.0.1 neden 3.0 çekeceksin 3.0 şarj sorunu var itunes update istemesi ile jb yapman arasında bir bağlantı yok.
Abi Nedir bu jailbreak Hayranlığı Ben Şahsen Aldığıım günkü Gibi Sadece Updatelerini Yaparak kullanıyorum
Bitane Atmosfer Oyunum oda Yetiyor N97 Bence Daha İyi
Abi Nedir bu jailbreak Hayranlığı Ben Şahsen Aldığıım günkü Gibi Sadece Updatelerini Yaparak kullanıyorum
libsub-win32-filter-bin-0.1.12.1 yazan program yükledim, test program açıldı, o programa da komut yazamıyorum. iRecovery programını açmaya çalışıyorum açılırken tekrar kapanıyor. Neyi yanlış yapıyorum acaba (bu arada güvenlik duvarı v.s. kapattım)..
diyelim JB yaparken çip aşırı yüklemeden yandı gitii 1900 tl çöpe gitti N97 de İstedeğim her işi görüyorum
ASIL APPLE NOKIA NIN YANINA GELEMEZ BİR KERE
SYMBİAN OS KULLANAN KİM
DÜNYADA Kİ EN GELİŞTİRİLEBİLİR SİSTEM KİMİN
KİM DÜNYA CEP TELEFONU PAZARINA HAKİM
HADE LEN BUNA CEVAP VER
3.0 yükleyip 1.mesajda yazılanları yapmaya çalışırken ne olduysa bilmiyorum cihaz şarj olmaz oldu, açılmasıyla kapanması bir oluyor artık, ne yapmam lazım, yardım lütfen..
diyelim JB yaparken çip aşırı yüklemeden yandı gitii 1900 tl çöpe gitti N97 de İstedeğim her işi görüyorum
ASIL APPLE NOKIA NIN YANINA GELEMEZ BİR KERE
SYMBİAN OS KULLANAN KİM
DÜNYADA Kİ EN GELİŞTİRİLEBİLİR SİSTEM KİMİN
KİM DÜNYA CEP TELEFONU PAZARINA HAKİM
HADE LEN BUNA CEVAP VER
Arkadaşım evet tamam haklısın.Hiç bunları tarışacak havam yok valla sen ne dersen o olsun bu kadar basit soruların cevaplarını git 5 yaşında ki çocuğa sor istediğin cevabı sana versin.Pazar hakimlik konusu dersen 2 markayı koy hangisi daha çok satılır sen karar ver Aplle Nokia 1200 gibi ürün üretmediği için tabikide o seğmentin sahibi Nokia ama kendi klasında rakibi yok bunu unutma.Bunu satış adetlerinden haydi haydi anlarsın.
hocam bu programı ındırıyorum ancak kurulmuyor masa ustunde bırturlu açamadım exe.açınca başka bırseı yukluyor anında wıreless'i koparıyor asıl anlamadıgım program kurulduğunda masa ustunde ıkonu çıkmıyor bırde benım el 3.0.1 bunu 3.0 a çekersem jealbreak yapabılırmıyım çunku ıtunesta restore yapmak ıçın once update ıstıyor yardımcı olabılırmısın rıca etsem.
arkadaşlar ben bu yöntemi denedim ama yapamadım. ama bu siteden yapınca oluyor. site ingilizce yanlız.resimli anlatım olduğu için zorluk cekmezsiniz umarım.
hocam dediklerini yaptım iphone en son reset attı fakat 3.0 firmware yi yüklerken hata veriyo. the iphone could not be restored an unknown error occurred 1015 yazıyo ne yapmam laızm .(
hocam dediklerini yaptım iphone en son reset attı fakat 3.0 firmware yi yüklerken hata veriyo. the iphone could not be restored an unknown error occurred 1015 yazıyo ne yapmam laızm .(
windows xp de ben arkadaşımın telefonuna yaptım sorun olmadı ama aynı arkadaş aynı telefonu 3.1 yükseltip kendi bilgisayarında vista da denedi sonuç alamadı.Sana tavsiyem xp de denemen genelde error hataları vista çakışma hatası yada virüs olduğu zamanda verir.