iphone 2g'ım vaR ... Oyun ve muzık atamıyorum ? :S

Sponsorlu Bağlantılar

wantedfurky

Üye
    Konu Sahibi
iphone 2g'ım vaR ... Oyun ve muzık atamıyorum ? :S
iphone 2g 8gb'ım vaR ... Oyun ve muzık atamıyorum ? :S Formda İphone 2g ile ilgili herhangı bısey bulamadım ... Nerde oyun ve muzık bulabılırım nasıl yuklerım bılgılendırırsenız sevınırm... Sımdıden tesekkurler =)

simena06

Üye
arkadasım ı tunes kullanıyormusun?

zkan034

Üye
YA KERDEŞ BANADA YARDIMCI OLUN itunes le müzik atabiliyorum ama oyun atmıyo biraz atıyo sonra
tamamlanmadan hata veriyor kaç tane iyi ,kötü oyun denedim atmıyo yardımcı olursanız sevinirim Cydia,App store,itunes telimde yüklü sürüm 3.0 (7A341) MODEL :MA712LL

--------------- Ekleme ---------------

YA KERDEŞ BANADA YARDIMCI OLUN itunes le müzik atabiliyorum ama oyun atmıyo biraz atıyo sonra
tamamlanmadan hata veriyor kaç tane iyi ,kötü oyun denedim atmıyo yardımcı olursanız sevinirim Cydia,App store,itunes telimde yüklü sürüm 3.0 (7A341) MODEL :MA712LL

Buna ek olarak kardeş hata şöyle [ The application ''B-gammon'' wass not installed on the iPhone '' Admin's iPhone'' becausa an unknown error occurred (0xE800800) ]

elizkundura

elizkundura

Üye
arkadaşlar cydia varsa hallolur yoksa olmaz bu sitede jb olayını aşın ondan sonra cydia cydia iphone nun kalbidir o program

--------------- Ekleme ---------------

ozkan kardei cydiadan yaparsın işin yüzde 90 nını halletmişsin bu siteyi takip et yaparsın cydia hackoluos installous ve en sonunda appsync for 3,1 i indir yaparsın bende 3 hafta kurcaladım kafayı yiyecektim ama sitedeki arkadaşlar sayesinde oldu süpper oldu

emremete8

Üye
ıphonelere orjinel muzık olmadıkca atamıyorsun
apple storeden sarkıları satın alman gerekiyo
oyunu da kurman gerekiyo

ungood20

ungood20

Üye
Touch olanından alıcam zaten telefonum var sırf apps icin
Bu arada jail işini forumda öğrenmeye calışıyom şuan olsa elimde yapacak düzeye geldim tabi cihaz olmadan öle geziyom.

Üst Alt