iphone 2g fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

hakan.cbs

Üye
    Konu Sahibi
iphone 2g fiyatı
arkadaşlar ıphone 2g var amerikadan geldi türkiyede yasal olarak kullanıma açık aksesuarlarıda mecut bunun fiyatı nedir acaba rica etsem söylermisiniz

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Tam olarak fiyatı bilmiyorum ama bazı sitelerde birinci eli 700,00 TL fiyatında

joyless

joyless

Üye
arkadaşım bende iphone 2g almayı düşünüyorum.elimde nokia n80 var ister takas ister nakit olabilir eger düşünürsen e-mail atabilirsin. istanbul veya antalya elden teslim olabilir.
[email protected]

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende 2G almayı düşünüyorum.Eğer bir durum olursa bana da haber verin...

llvllaster

Üye
Arkadaşlar sık sık almanya ya seyahat ettiğim için, geçtiğimiz cuma Münihte bir elektro shop'ta sıfır kutusunda iphone 2g gördüm ve fiyatı 209.-EUR. İmkanınız varsa, yurtdışından getirtin ve kayıt edip kullanın derim. Türkiyede çürümüş cihazlara bile 600-700 lira çekiyorlar.

hellscreans

Üye
iphone 3g yeni aldım arkadaşlar 8gb lik 1.586 para verdim isteyen olursa satarım hatta içerisine birsürüde program yükledim...ister inanın ister inanmayın 3 gün sabahakadar uyumadım program araştırdım ..güncel hayatta ne lazımsa yükledim.. peki neden satıyorsun diye soracaksınız söylüyeyim ben ağır işde çalışıyorum soğuk demircilik hassas bir telefon kaynak çıngısı falan sıçrayabilir endişeşi var ağır metalleri kaldırırken kırma korkusu var o yüzden satlık alalı 1.5 ay oldu.. orjinal çakma falan değil ... takasada girerim nokia n95 olabilir ama fark alırım şu şekildede olabilir nokian95 telefonve sony8 gb lik fotoraf makinası bu ikisi ile takasda yapabilirim ..telefonum 05353070544

Takipçi Satın Al

Üst Alt