ıphone 2g 8gb mı samsung i7500 mü???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

35fatih

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 2g 8gb mı samsung i7500 mü???
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var çok karasız kaldım bu iki telefon arasında sizce hangisini almalıyım ve neden artı ve eksi yönleriyle belirtirseniz sevinirim.


şimdiden teşekkür ederim.
 


kaptannova

Üye
i7500 al bnce iphone a uygulama yüklersin her seferinde para gider.... iphona para sayarsın masraf btmez her uygulamada yine pra verirsin.... bu yüzden samsung....
 
futbol123

futbol123

Üye
i7500 al bnce
 
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
i-7500 ın yazılımsal giderilebilir hataları varmış şarjı da 2 gunu maalesef geçmiyormuş ve android hakkında tecrüben yoksa bu telefonu hafızası kamerası için alma android 1.5 yuklu geliyor tel. in içinde gayet eski bi surum samsung guncelleme çıkarmamış onermiyorum ama ıphone da onermiyorum nokialara bakabilirsin yada samsung wave felan x6 kapasitif ekran kullanıor hassas yani bende i-7500 düşünüyordum ama cok fazla hatası olduğunu öğrenince vazgeçtim bence android kullanmayacaksan özellikleri için alma ama eğer ben bu telefonu yuklediğim programlarla bilgisayara çeviririm kullanırım diyosan 5mp kamerası amoled ekranı hassas dokunmatiği yanında + ları olur vfe telefon müthiş işine yarar uzun süre kullanırsın :oke:
 

35fatih

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için. zaten ben akıllı telefon arıyorum benim için önemli olan özelliklerinin yanında ilk başta işletim sistemi. zaten şu an samsung i8510 kullanıyorum symbian os 9,3 işletim sistemi var ve en kral özellikleri barındırıyor fakat tek sorunum şarjının sadece 10 saat gitmesi ve bu beni deli etmeye yetiyor.
 
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
android istiyorsan kesinlikle htclere yonel htc kalitesi bambaşkadır hele hele android 5mp kapasitif dokunmatikli bir htc yi kullanmak (kullanabilmek) büyük bir ayrıcalıkltır ama sakın wildfire alayım deme internetteki incelemeleri oku nedenini anlarsın :oke: samsung son zamanlarda çok güzel tel. lar üretmeye başladı tekrar samsung istersen (i8510 dan memnun kaldıysan şarj ömrü hariç) wave alabilirsin fiyatı da 840tl civarı şarjı harika dokunmatiği çok iyi yeni gelişen bada os kullanıyor ücretsiz uygulamalar var ama bada beni kesmez diyorsan android htc legend al sakın windows mobile tercih etme android daha iyidir benim görüşüm windows mobile çok sorunlu bir işletim sistemi bence hata raporlarıyla uğraşmak istemiyorsan android :oke:
 

35fatih

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yorumun için bir kere kullandım windows mobile ve tövbe ettim. şu an androidi çok merak ediyorum. ayrıca dediğin gibi wave için yapılan bir tane olumsuz yorum görmedim ama şimdilik parası beni aşar gibi duruyor. belli bir süre bekleceğim aklımda şimdi bu iki tel haricinde samsung wave ve nokia x6 yattı sadece fiyatlarının biraz daha düşmesini bekleyeceğim.
 
orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
ne kadar para verebilirsin?
 
Electro-Monser

Electro-Monser

Üye
i7500 galaxy süper cihaz kesinlikle onu al
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Telefon Tavsiyesi Telefon tavsiyesi
Cevap
7
Görüntüleme
221
İmamcivciv
Cevap
7
Görüntüleme
538
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
213


Üst Alt